2777
2789

بعضی ها فک میکنن طلاق گرفتن خونه خاله اس هر لحظه بخوان برن و برگردن😐

۲سال دوندگی رو شاخشه

البته انقدر سخت میگیرن بعضیا زرت و زرت جدا میشن ببین آسون بود چی میشد  

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال ازدواج‌کردم 

سال اول رو منزل پدرم تنها بودم‌چون شوهرم ورشکست شد و فراری 

سال دومم که اومد دل ب کار جدید نمیداد مدام‌منزل پدرش بود و‌اوضاع روحیش داغون 

الانم ک کار میکنه چون منزلمون حومه تهرانه و منزل پدرش تهرانه و‌محل کارشم تهرانه میگه من یک شب درمیون میام‌خونه چون راه دوره

مشکل جداییمون جدیه چون من حق طلاق دارم

بعضی ها فک میکنن طلاق گرفتن خونه خاله اس هر لحظه بخوان برن و برگردن😐 ۲سال دوندگی رو شاخشه البته ا ...

جاری من پارسال از شوهرش جدا شد کلا به سه ماه نکشید البته آنها تازه ازدواج کرده بودند و طالاقشون هم توافقی بود 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
بابا توافقی باشه یهوماهم‌طول نمیکشه جدا میشن

توافقی وکیل بگیری سر یک هفته مهر طلاق خورده شناسنامه ت

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
بابا توافقی باشه یهوماهم‌طول نمیکشه جدا میشن

بازم مونده

بعضی قاضی ها حتی طلاق توافقی رو هم کلی میچرخونن

ای مشاور و شورای حل اختلاف و اینا

مگر اینکه آشنا باشه

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
وای فقط بخاطر این که خونتون حومست میخای جدا بشی؟! خب تهران بیا جای کوچیکتر بگردی پیدا میشه محله های ...

عزیز من مشکل رفتارا و روش زندگی شوهرشه میگه شوهره خونه نمیاد نه ایشون

خدایا از رحمتت نا امید نیستم