2777
2789
من دو سال ازدواج‌کردم  سال اول رو منزل پدرم تنها بودم‌چون شوهرم ورشکست شد و فراری  سال د ...

آخه اینایی که میگی دلیل جدایی نیست باید مشکل کار و رفت و آمد شوهرت رو حل کنید .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من مشکل رفتارا و روش زندگی شوهرشه میگه شوهره خونه نمیاد نه ایشون

خب بخاطر راه دور میگه نمیاد چون محل کارش تهرانه اگه خونشونم تهران باشه خونه نمیاد شب ؟! سال اولم که گفتن بخاطر ورشکستگی فراری بوده و الا مرض نداشته زندگی ول کنه که

من دو سال ازدواج‌کردم  سال اول رو منزل پدرم تنها بودم‌چون شوهرم ورشکست شد و فراری  سال د ...

هر چی به صلاحته همون کار رو بکن 

غصه هم نخور 

تلاش تو بکن واسه بهتر شدن زندگیت، که بعدا نگی ای کاش اون کار رو می کردم 

طلاق هم یه دوره است که باید بگذره، دوباره حالت خوب می شه، زندگی جدید شروع کن 

عزیزم شما چطوری میتونید کمک کنید، منم دارم جدا میشم

از طریق طالع بینی و رفع نیروهای منفی زندگی تون

و باطل کردن طلسمات 

از طریق مشاوره و پرسش و پاسخ و راهنمایی

فقط باید باهام صادق باشید تا کارتون راه بیفته  

همسرم‌میگه شغلم سخته و‌توان اینکه هرشب بیام و برم رو ندارم درصورتی ک فاصله منزل تا محل کارشون ۱ ساعته ودرضمن خیلی وابسته ب پدرشونن و من فکر میکنم دنبال بهانه ان ک فقط اونجا باشن

همسرم‌میگه شغلم سخته و‌توان اینکه هرشب بیام و برم رو ندارم درصورتی ک فاصله منزل تا محل کارشون ۱ ساعت ...

واقعا یک ساعت چیزی نیست که بخاطرش نخواد بره و بیاد خود تهرانیام خیلیاشون این فاصله رو تا محل کارشون دارن.چی بگم والله

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

چی بگم خیلی سخته خیلی... 

اما اگه عاشقشی ولش نکن 

اگه معمولی دوسش داری برو 

هر مردی ورشکست میشه افسردگی شدید میگیره

حالا اگه ارتباطتون عاشقانه باشه ترک کردن شما هم میشه عذاب ... 

اگه عشقی نیست برو اگه هست با هم درستش کنید..

خب بخاطر راه دور میگه نمیاد چون محل کارش تهرانه اگه خونشونم تهران باشه خونه نمیاد شب ؟! سال اولم که ...

نوشته قبلنم کار درستی نداشت ولی همش میرفت خونه باباش

خدایا از رحمتت نا امید نیستم