2777
2789
عنوان

خانمابیابن

43 بازدید | 4 پست

از وقتی ازدواج کردم دختر همسایمون ک باهم دوستیم میگه ستاره سهیل شدی نمیبینیمت دیگه

تر کلاسی میخاد بره ب من مه باهم بریم منم نمیتونم و واقعا دیگه وقت کلاسای اینجوری ک میگه نیس

یکسال از من کوچیک تره هی ب من میگه بچه

مثلا دیروز گفت بیا بریم کلاس رنگ و لایت منم گفتم دانشگاه دارم صبح تا شب بعدشم همسرداری و بالاخره...وقت نمیشه

اینم میگه بچه حیفه بنظرم باید بیای یادبگیری و...

منم بدم میاد بم میگه بچه ،بدم میاد دیگران واسم تصمیم بگیرن چ کنم

چجوری شخصیتم عوض کنم ک همه بهم احترام بزارن و بگن متشخصه؟

جدی باش و بگو دیگه وقته این مسخره بازی ها گذشته به زندگیم وشرایطم احترام بزار اگه ناراحت بشه هم بزار ...

مامانم میگه ناراحت میشه گناهه چیزی بهش نگو و جالبش اینه من میگم نمیام مامانش زنگ مامانم میزنه ک چرا من خودم گرفتم بیام برم کلاس و مامانمم میاد میگه چرا نمیری و...و اینجوری حرفش پیش رفته

ولی جدیدا خیلی رو تصمیم هستم و حرفش برام مهم نی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم میگه ناراحت میشه گناهه چیزی بهش نگو و جالبش اینه من میگم نمیام مامانش زنگ مامانم میزنه ک چرا ...

بگو مامان من دیگه شوهر کردم وقت این کارا روندارم آدم وقتی ازدواج میکنه باید خیلی چیزاروبذارع کنار یکیش هم دوستای زمان مجردیش

خدایاااااشکرت🥰🥰🥰

بگو مامان من دیگه شوهر کردم وقت این کارا روندارم آدم وقتی ازدواج میکنه باید خیلی چیزاروبذارع کنار یک ...

میشه بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/18842003/خانمای-متاهل-بیاین

نظرتون بگین