2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

7624 بازدید | 319 پست

من یه لکه سفید رنگی پشت گردنم و زیر چشمم گوشه خارجیش هست که قبل اینکه ازدواج کنم متوجهش نشده بودم ،این لکه در حد برق افتادن انگار اون قسمت سفید تر از پوست صورتمه

همسرمم خیلی ریز بین و جزئی بینه و متوجه این لک شد و ب من گفت منم اصلا ندیده بودم و بعدش ک فهمیدم رفتم لامپ وود تست دادم ک پیسی نباشه و خداروشکر نبود

نمیدونستم این لک از بچگیم بوده ،یا اینکه بعد ایجاد شده و همسرم فک میکرد بوده و من بهش نگفتم در صورت اینکه من اصلا خبرم نداشتم و میگفتم از بچگی نبوده و من متوجهش نبودم

دیشب داشتیم تو هاردم عکس بچگیم و اینارو میدیدیم ک دیدم این لک ها تو عکسم هست و همسرم گفت دروغ لم گفتی و میخواستی قایم کنی و... و رفت خونشون و بهم پیام داد ک

شب بخیر

تا زمانی که به دروغت اقرار نکنی

حرفی ندارم باهات

و هرچی میگم من نمیدونستم میگه خر خو نیستم منو خر فرض نکن و...

چ کنم

رفتم دکتر یه دکتر گفت قارچه ی دکتر گفت مشکل لک صورتته وگرنه اون سفیدی رنگ اصلی پوستته و بخاطر این چهار تا دکتر پوست رفتم و فقط دو سه میلیون ویزیت و...شد

واقعا نمیدونم چکار کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فقط پایداری شوهرت در برابر سختی و مشکلات . اقلا صبر میکرد ثابت بشه چیه 😐

خب الانم میدونه چیه میگه این از اولش بوده و بم دروغ گفتی و هرچی قسم میخورم باورش نمیشه نفهمیده بودم خودم و فک میکنه میخواستم ازش قایم کنم و گفت تا وقتی اقرار نکنی حرف ندارم باهات