2777
2789
عنوان

سر و صدا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست
آفرینمن خل از اول اشتباه کردم هم روی خوش نشون دادم هم پیشاپیش معذرت خواهی کردم نمی دونستم انقدر ملت ...

اخه منم تحربه داشتم از خونه قبلبم

پدرمو دراورده بود

مردم بخصوص همسایه تحمل روی خوشو ندارن اینو از من بپذیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیفا کلید پریز خاموش روش میکنن صدا میادخیر سرم خوشحال بودم اومدم کم واحداما زن دایی من برج زندگی می ...

صدای پارتی معلومه زیاد میشه نسبت به راه رفتن بچه

خونه پدرم آپارتمان شخصی ساز که کل ساختمان برا خودشون هست بچه های برادرم بدو بدو که میکنن طبقه ۴هستند طبقه ۲صداشون میاد ولی خود ما برج هستیم سقف کاذب داره خونمون نه صدای طبقه بالایی نه پایینی نه واحد بغلی میاد بچه ها هم تو خونه حتی طناب میزنن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

عزیزم به سلامتی و دل خوش مبارکتون باشه ایشالا عروس دوماد بیاری توش 💐

فدات شم مهربون🙏❤️😘

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

خب دیگه بدترشما دست پیش و بگیرخانم ما با فریادای شما ارامش نداریمفحشاتون بچه ها میشنونچرا انقدرمظلوم ...

همه میگن بهم

هر جا میرم میگن خیلی مظلومی

دست خودم نیست واقعا

اخه منم تحربه داشتم از خونه قبلبم پدرمو دراورده بود مردم بخصوص همسایه تحمل روی خوشو ندارن اینو از م ...

راهش چیه به نظرت الان چیکار کنم؟ مثلا با یه چیزی می کوبه تا می دوان

یا میاد غیرمستقیم جلو در حرفاشو می زنه روی اعصابم اسکی میره

همه میگن بهمهر جا میرم میگن خیلی مظلومی دست خودم نیست واقعا

مطلوم بودن کلمه محترمانه شه اصلا خوب نبستا

یعنی بلد نباشی در زمان مکان مناسب از حقت دفاع کنی

خب از اول رو دادی

این خانمم ازرحالت عادی مشکل دار تر هست

کارتون سختره