2777
2789
عنوان

سر و صدا

157 بازدید | 22 پست

سلام مامانا خوبین

من کلی هزینه کردم با هزار مکافات رفتم خونه طبقه اول گرفتم راحت شم که پایینی نگه چرا بچه هات می دوان

حالا بالاییه میاد میگه چرا بچه هات می دوان صدا دارید کلا نباید صدا بدن ما مگه صدا داریم

نمیخوام با ملت دعوا کنم ولی خدایی نمیشه که بچه رو بست تا یکم می دوان یا گریه می کنه یه چماق دستش گرفته می کوبه یا میاد پایین

اعصابم خورده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واسه همین چیزاس از اپارتمان متنفرم و خونه ویلایی گرفتیم

کیفیت خونه ها انقدر داغونه همش صدا میره واحدای دیگه

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

اتفاقا باید روندی به مردم،فقط وفقط اگررر ساعت خوابه مردمه ،حق دارن

غیر مستقیم میگه ساعت خواب و غیر خواب نداره که کلا باید صدا نیاد هر کی نمی تونه آپارتمان زندگی کنه بره ویلایی

واسه همین چیزاس از اپارتمان متنفرم و خونه ویلایی گرفتیم کیفیت خونه ها انقدر داغونه همش صدا میره واحد ...

ویلایی خیلی گرونه چجوری گرفتید

بعد سازندهها میزارن دست مردم برسه؟

همه مدل خونه زندگی کردم فقط برج ها و مجتمع ها که بین دوطبقه سقف کاذب هست سروصدا معلوم نمیشه تو آپارتمان راه هم میری صدا میره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ویلایی خیلی گرونه چجوری گرفتیدبعد سازندهها میزارن دست مردم برسه؟

خودمون سازنده ایم 😁😁😁😁

خیلی ساله خریدیم ساختیم نوسازش کردیم ولی همون سبک ویلایی

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

غیر مستقیم میگه ساعت خواب و غیر خواب نداره که کلا باید صدا نیاد هر کی نمی تونه آپارتمان زندگی کنه بر ...

عزیز چون از اول روی خوش نشون دادی

یبار دوران کرونا شوهرم بچه ها رو برد پشت بوم

فوری طبقه اخری گفت صدا میاد

همسرم توپید بهش با چند تا جمله اونم تو گروه که

،۷ عصر زمان استراحت نیست! و ..

زنه و همینطور بقبه همسایه ها خودشونو جمع کردن

اتفاقا شما باید بهش بگی ،بره ویلایی تو جنگل زندگی کنه

همه مدل خونه زندگی کردم فقط برج ها و مجتمع ها که بین دوطبقه سقف کاذب هست سروصدا معلوم نمیشه تو آپارت ...

دقیفا کلید پریز خاموش روش میکنن صدا میاد

خیر سرم خوشحال بودم اومدم کم واحد

اما زن دایی من برج زندگی میکردن

بالایی شون معمولا پارتی می گرفت صدای پا کوبیدنشون میومد

اصلا نمی رفتن یک کلمه بگن

اونوقت اینا برای دوییدن بچه می کوبن

دقیفا کلید پریز خاموش روش میکنن صدا میادخیر سرم خوشحال بودم اومدم کم واحداما زن دایی من برج زندگی می ...

روی خوش نشون نده ،عذرخواهیم نکن

کافیه بفهمن شلی، دیگه واویلا

البته بگما بچه رو زود بخوابون،ساعت ۱۱ ببعد واقعا نباید صدا بره

عزیز چون از اول روی خوش نشون دادییبار دوران کرونا شوهرم بچه ها رو برد پشت بومفوری طبقه اخری گفت صدا ...

ببین این با طبقه بالاییشون هم مشکل داره دیشب دعواشون شد یه فحشای ناموسی می داد نعره می زد در ها رو میکوبید

با منم مشکل داره که پایینش هستم

بعد میاد میگه هر کی نمی تونه و ناراحته بره ویلایی😂

خودش سلطانه ناراحتاس

روی خوش نشون نده ،عذرخواهیم نکنکافیه بفهمن شلی، دیگه واویلاالبته بگما بچه رو زود بخوابون،ساعت ۱۱ ببع ...

آفرین

من خل از اول اشتباه کردم هم روی خوش نشون دادم هم پیشاپیش معذرت خواهی کردم نمی دونستم انقدر ملت بی جنبه و نالایق هستن پررو شدن دیگه

ببین این با طبقه بالاییشون هم مشکل داره دیشب دعواشون شد یه فحشای ناموسی می داد نعره می زد در ها رو م ...

خب دیگه بدتر

شما دست پیش و بگیر

خانم ما با فریادای شما ارامش نداریم

فحشاتون بچه ها میشنون

چرا انقدرمظلومید من موندم !