2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

2400منطقه سه یه سری جاها میگن ممکنه پزشکی روزانه نیارم به خاطر همین پرسیدم

خوش ب حالت

نهایی هات چند شد؟

میشه بگی روزی چندساعتذخوندی؟

دارم گریه میکنم

ارزو پرستاری ازاد دارم میترسم نتونم

رتبه ای که فیزیوتراپی میده پزشکی روزانه نمیده که میگی تعهدی؟

چنده رتبت

به هر حال اگر جوریه که هر دوتا رو میاری صد در صد فیزیوتراپی از لحاظ مدت تحصیل و درآمد و محیط کار بهتره

ولی باید تو اینستا سرچ کنی ببینی اونایی که رشتشون اینه مزایا و معایب رو بهتر میتونن توضیح بدن بعد خودت مقایسه کن ببین کدوم بهتره

خوش ب حالتنهایی هات چند شد؟میشه بگی روزی چندساعتذخوندی؟دارم گریه میکنمارزو پرستاری ازاد دارم میترسم ...

برای چی گریه اخه!

راستش معدل نهایی۱۹.۴۵شد

نهایی هارو باید از همون اول مهر شروع کنی بخونی و تا اسفند تموم کنی،ازمون هم بده هر دو هفته

روزای مدرسه حدود پنج شش ساعت،روز خالی هم ته ده میرسید

برای چی گریه اخه!راستش معدل نهایی۱۹.۴۵شد نهایی هارو باید از همون اول مهر شروع کنی بخونی و تا اسفند ت ...

خداخیرت بذه

منم شزوع کردم برای نهایی ها

اما از کنکور میترسم

میترسم نتونم

چون وقت کم دارم

برنامه ریختم فقط نهایی های ۱۲ و ۱۱ واو ب واو بخونم

دیگ نمیرسم تا تیر بقیه رو بخونم

دهم حذف کردم

یازده ریاضی و فیزیک حذف کردم

سوالای کنکور ک ترکیبی و وقت تستم ندارم

نمی دونم چکار کنم

خداخیرت بذهمنم شزوع کردم برای نهایی هااما از کنکور میترسممیترسم نتونمچون وقت کم دارمبرنامه ریختم فقط ...

اولویتت اول نهایی های دوازدهم باشه،یازدهم معلوم نیست مثبت بشه یا قطعی،برای کنکور هم سعی کن هر دو هفته ازمون بدی،اگه تونستی حضوری قلمچی یا ماز شرکت کن،فیزیک یازده رو حذف نکن،سهمش خیلی زیاده،ریاضی رو حق داری حذف کنی ولی فیزیک اول دوازدهم رو اولویت بزار بعد یازدهم رو هم بخون،فیزیک افزایش درصد راحتری داره و سریع میاد بالا،

بعدش هم سوالای فیزیک کنکور های اخیر رو کاملا حل کن،چندین بار!

از یک اسفند تا ۱۵فروردین وقت جمع بندی هست، سعی کن حداقل ۱۰ ازمون جامع و۱۰تا کنکور بزنی،خیلی روی سرعت کار کن،سعی کن اونقدری سرعتت بالا بیاد که توی زیست،فیزیک،ریاضی وقت کنی تک تک سوالا رو بخونی و فک کنی و حتی دور دوم هم برسی یه نگاه بندازی،من خودم زیستم تا قبل جمع بندی حدود۴۰ درصد میزدم ،ولی با این کار روی سرعتم کار کردم و خودمو رسوندم به ۷۵ درصد تو ازمونای جامع

سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

خیرببین الهی ممنونم

این خبرو ببین

بنظرت یازدهم مثبت میشه؟

❎ قطعی یا مثبت بودن تأثیر پایه یازدهم در اختیار سازمان سنجش نیست

♦️محمدی، رئیس سازمان سنجش کشور:

🔹برای سال 1406 پایه یازدهم قطعی عنوان شده، بر اساس اعلام ما و مصوبه سنجش و پذیرش دانشجو پس از پایان تحصیل متوسطه که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده، در سال 1406 پایه یازدهم به صورت قطعی خواهد بود.

🔹برای سال 1405 نیز بر اساس ابلاغیه شورا، سوابق پایه یازدهم به صورت تأثیر مثبت اعمال میشود.

🔹اگر اعلام کنند که در ادامه تأثیر مثبت خواهد بود، ما نیز همان موضوع را اطلاعرسانی خواهیم کرد.