2777
2789
سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

خ دیر هم شروع کردم

تا امروز ک سیزده مهره فصل یک زیست ۱۲ رو قورت دادم و فصل یک فیزیک دوازده رو هم تموم کردم و سوال چندتایی خل کردم بازم باید خل کنم

دارم دوتا دوتا درس انتخاب میکنم باهم در ی روز میخونم و یک فصل ک تموم شد میرم سراغ دوتا کتاب بعدی

سوال فیزیک بیشتری حل کنم

میرم زمین و شیمی فصل یک شون

نمی دونم برنامه درستیه یا ن

استاد فیزیکم شجاعی

زیست فرهمند

شیمی فراهانی

زمین چلاجور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ جایی اشتباه میمنم یا نکته یا راهنمایی هست ممنون میشم بهم بگیخیرببینی الهی

برای زمین قرار نیست خیلی بخونی،زمین فرار هست،یادت میره سریع،هرچی به اسفند نزدیکتر میشی سهمش رو بیشتر کن،فعلا با هفته ای یکی دو ساعت اوکی هست به نظرم،برای فیزیک مثلا قراره ۱۳۰تست از خرکت بزنی،۱۰۰تا از منبعی که داری بزن،۳۰تا باقیش رو هم برو دوپینگ ماز رو از تلگرام دانلود کن و بزن،این چیزی گه برای فیزیک گفتم رو در باقی درس ها هم انجام بده،برای شیمی هم حتما حتما جزوه شیمی فراهانی رو بخون،اگه خوب بخونیش مخصوصا یه هفته قبل کنکور،راحت بیست درصد شیمی میزنی،یه چیز دیگ اینکه اگه میتونی یه مشاور برای خودت جور کن،من دیر مشاور گرفتم خیلی از زحمتام به باد رفت،البته ضروری نیست ولی بهتره

برای زمین قرار نیست خیلی بخونی،زمین فرار هست،یادت میره سریع،هرچی به اسفند نزدیکتر میشی سهمش رو بیشتر ...

تاپیک های درسیت رو جواب دادم،امیدوارم مفید باشه برات،هیچ وقت ناامید نشیا