2777
2789
عنوان

سرطان پستان

233 بازدید | 17 پست

من سرطان سینه دارم ۴ ماه شیمی درمانی کردم و۳روزه عمل کردم خوب و بد نمیدونم ولی زنده ام ولی چه ثانیه هایی رو دارم از بعد عمل سپری میکنم درد دستهام و... عمل من ماستکتومی دوسینه بود منتظر نتیجه پاتالوژی ام برای پرتو و.. موندم از حکمت خدا کاش زودتر برام باز بشه دردهام زیاده درن هایی ک ازم اویزونه همه و همه اینا .فقط میخوام بگذره زودتر اگه تجربه ای اینچنینی داشتید دور برتون بهم بگید ممتون

چجوری متوجه شدین سرطان دارین؟

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم. من ریدم تو دهن نرای سایت.شعور داشته باش وقتی میام تاپیکت وقت میذارم جوابتو میدم ی تشکربکن حداقل با جواب ندادن گنگ نمیشی خیالت راحت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکر خدا که سرطان سینه درمان های خوبی داره مادر من داشتن دو سال پیش بعد از هشت سال چک مدام بعد از درمان پزشکی تایید نهایی دادن ک سرطان درمان قطعی شده و برید بسلامت ...نگران نباشید حتما خوب میشید به لطف خدا

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من خالم سرطان سینه داشت ولی دیر متوجه شد و زد ب مغز تا دوسال زندگی کرد والان جوونی و خوشگلیش قسمت خاک شد امید وارم هرچ سریع تر سالم و سلامت بشی میدونم چقدددررر سخته انشالله خوب بشین بتونی زندگی کنی

توی شیردهی بودم حس کردم یچیز کوچیک سفت تو سینه دارم فکر کردم غدد شیریم باشه بعد سونو و مامو دیدم تود ...

آهان واقعا متاسفم انشالله همیشه سلامت باشید

و اینکه هزینه ها چقدر شد؟

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم. من ریدم تو دهن نرای سایت.شعور داشته باش وقتی میام تاپیکت وقت میذارم جوابتو میدم ی تشکربکن حداقل با جواب ندادن گنگ نمیشی خیالت راحت

ن هیچی من به زور استامینوفن سالی یبار میخوردم با دارو مخالف بودم ژن هم نداشتیم

خداکمکتون کنه. من خیلی وقتها دردعجیبی میپیچه توقفسه سینهاهام وبیهوش میشم ازشدت در یک شبانه یاسه روز اززندگی ساقطم. فقط ازحصرت زهراکمک بخاه

.اللهم صل علی محمدوال محمد.