2777
2789
عنوان

توقع دیگران

13 بازدید | 2 پست

تا حالا شده مدام مطابق توقع دیگران عمل کنین. من نمیدونم چرا هرجا حرفی یا کاری کنم که مطابق دلخواهشون نباشه اذیتم میکنن سرزنشم میکنن .دیگه خسته شدم .یجورایی زور میگن حتی اگه حق با من باشه.چیکار کنم.کجا ایراد داره.شما تو این شرایط چیکار میکنین.

سلام. تاپیک تون رو که خوندم یادم به گذشته خودم افتاد که هی استرس داشتم نکنه حرف بدی زده باشم؟ نکنه کسی ناراحت بشه؟ نکنه.... تا جایی که هی عذرخواهی می کردم و عذاب وجدان های الکی داشتم.

خیلی مشورت کردم و نشخوار فکری.... حالا به این نتیجه رسیدم که قبل از هر کاری خوب فکر کنم و درست عمل کنم و اگر کارم درست بود و سرزنش دیگران بیهوده، خودم رو زیاد اذیت نکنم. و اگر کاستی به هر دلیلی حتی ناخواسته از من بود از دلشون در بیارم و عذرخواهی کنم.

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.

سلام. تاپیک تون رو که خوندم یادم به گذشته خودم افتاد که هی استرس داشتم نکنه حرف بدی زده باشم؟ نکنه ک ...

نه مال من اینطوری نیست .یجوریه.انگار ارزشی ندارم .فقط میخوان هیچی نگم .توقع بیخود دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مال من اینطوری نیست .یجوریه.انگار ارزشی ندارم .فقط میخوان هیچی نگم .توقع بیخود دارن

آها درسته.

برداشت من یادآور گذشته خودم بود.

متأسفانه شناختی از اطرافیان شما ندارم که بتونم خوب راهنمایی تون کنم چون در موقعیت اش نبودم. اگر سوالی از بنده دارید یا تمایل به گفت و گوی بیشتر در خدمتتون هستم.

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.