2777
2789
عنوان

شکست عشقی 💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 25 پست
بیخیالش دیگه

مطمئنین دوسم نداره و بدش میاد؟

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با زبان شعر جوابتو میدم گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواها ...

💔

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

من که دیگ رومم نمیشه حرف بزنم باهاش

تو هم بعد این سعی کن بهش رو ندی و سفت و محکم باش

و به خودت زیاد برس و به فکر خودت باش

لیاقت بهترینارو داری قطعا

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

تو هم بعد این سعی کن بهش رو ندی و سفت و محکم باش و به خودت زیاد برس و به فکر خودت باش لیاقت بهترینار ...

مرسی

نه طفلک میخواد ازش فاصله بگیری تا لطمه نخوری چون تو رابطه است

راست میگی آخه اصلا در حد اون نیستم.. خیلی خوشتیپ و خوشگل و قد بلند و یا عالمه دوست و رفیق حتی دختر داره همه دورش میان دقیقا برعکس من. ک جواب سلامم بر زور میدن و خیلیم زشتم قدمم کوتاه

از این بعد با کسی باش که اون بهت پیشنهاد بده

هیچکس نمیاد هیچوقت