2777
2789
عنوان

شکست عشقی 💔💔💔💔💔

123 بازدید | 25 پست

تو دانشگاه من خیلی تنهام، تو دوران مجازی برای درس و جزوه با یکی از پسرا دوست شدم، و علاقه داشتم بهش، خیلییی مهربونو صمیمی و خوب باهام حرف میزدا.. عاشقش شدم قشنگ...

حالا توی حضوری رفت پیش دوستاش،اصلا حتی نگاهمم نکرد هیچی.. من خب همه میدونن که تنهام دیگ.ولی نیومد اصلا، منم به قشنگی اون نیستم ، منو حتی دخترام تحویل نمیگیرن حقیقتش، من از دور دیدمش که با دوستاش بود بین کلاسا .. من بازتنها بودم

آخر کلاسا دیگ خودم رفتم بهش سلام دادم گفتم سلام حال شما خوبه ببخشید من سلام علیک نکردیم از سر بی ادبی نبوده روم نمیشد حقیقت، بعدم خیلیییییی ترسناک نگام میکرد خیلی بد ، اصلا هیچ تمایلی نداشت باهام حرف بزنه مشخص بود اصلا، حتی انگار بدش میومد ولی آخه چرا💔💔💔💔💔💔💔 بد فک کنم گفت نه چ حرفیه..

تو کلاس هم. ی سوتی بدی داده بودم گفتم هرچی بیشتر خجالت میکشم بدتر همین روز اول چ اتفاق وحشتناکی افتاد و میخندیدم ..ولی اون اصلا نمی خندید .. اصلا ..خیلیم بد نگا میکرد ینی ترسناک ..دیدم سکوت افتاد سریع گفتم ببخشید دیگ مزاحم نشم خدافظ شما .

آخه چرا 😭 💔

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

آخه تو چت خیلی صمیمی بودیما انقد شوخی میکرد ولی الان حتی نمیخاست حرف بزنه چقدم بد نگام کرد

خیلی دارم غصه میخورم .. آخه چرا ؟

میشه تروخدا نظرتونو بگید

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستت نداره میخواد ازش فاصله بگیری

فهمیدم

ینی خیلی زشتم 😭

شاید بهت علاقه نداره و حس کرده بهش علاقه مندی داره طوری رفتار میکنه که بفهمونه حست اشتباهه

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

ازپسراچه انتظاری داری😶

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

اره همینطوره دقیقا

خب فاصله بگیر.

بخاطر خودت میگم چون آسیب میبینی

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

شاید بهت علاقه نداره و حس کرده بهش علاقه مندی داره طوری رفتار میکنه که بفهمونه حست اشتباهه

اره همینطوره دقیقا

خب فاصله بگیر.بخاطر خودت میگم چون آسیب میبینی

من که دیگ رومم نمیشه حرف بزنم باهاش

هرچقدر زشت و بد باشمم ولی لایق اون نگاه بد نبودم بنظرم

اعتمادبنفست کمه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛