2777
2789
عنوان

میشه بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 96 پست
مردایی ک هرزه هستن چ میفهمن معنی بغل کردن زنشون رو ،

دقیقا بعدشم شب کاره اگه خونه باشه پشت بهم میخوابیم تا این حدزندگیم داغونه

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ا با چشم دیدی.تو خونه خودت؟

اره خونه دوستش برده بود

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
من فکرمیکردم باپیام خیانتشو دیدی .نمیدونستم همچین صحنه ای دیدی

با پیام هزارباردیدم

بخداده ساله دارم تحمل میکنم دیگه بریدم فقط خودکشی میاد جلوی چششم،بخاطربچه ازفکرش میام بیرون

دیوونه نشو،فعلا صبر کن،خودت رو بزن ب بیخیالی،مطمئن باش خیانتش رو میشه،خورشید ک همیشه پشت ابر نمیمونه،اصلا بیا ی کاری کن اگرراهشو بلدی با ی خط دیگه بهش پ بده،یجوری ک مطمئن شه دختری.بعدش بگو اشتب شد،ببی سراغ تو میگیره یا نه همونجا تموم میکنه،

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

دوستش چون من بهش قسم دادم هروقت خبرداشت بهم بگه فقط میگم فقط توخونه من ابروریزی نکن من زن وبچه دارم فقط بخاطراینکه اسنقد اصرارکردی بهت خبردادم بیای ببینی منم روقولم موندم زنگ نزدم پلیس ولی شکایت کردم براش ولی اخرش بزرگتراواسطه شدن اشتی کردیم

اونجوری بیشتر اذیت میشه ها .هیچ مردی نه نمیگه اخه

خب بهتر،چون ایشون خیانت بزرگ این آقا رو دیدن،ای راه کاری گ میگم بخاطر اینه ک تو دستش مدرک داشته باشه ،البته فقط واس باور  خانواده ها و بزرگتراشون،،چون دادگاه همچی مدرکی رو قبول نمکنه

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
دیوونه نشو،فعلا صبر کن،خودت رو بزن ب بیخیالی،مطمئن باش خیانتش رو میشه،خورشید ک همیشه پشت ابر نمیمونه ...

میفهمه منم چون خطش دایمی هست غریبه بهش زنگ نمیزنه،یه دونه داره سرکارخونه نمیاره میگه جزتو کسی نداره شماره منو دروغ یا راستشو خدا میدونه

نپرسیدی دلیل خیانتش چیه

میگه توهم میزنی خیانت چیه حالت خوش نیست