2821
2789
عنوان

میشه بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 96 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشین اگه غلط املایی دارم اشک چشمامم نمیذاره خوب ببینم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

بچه هاسوالموجواب ندادین که😢راهی هست اس های شوهرم برای منم بیاد

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
ببخشین اگه غلط املایی دارم اشک چشمامم نمیذاره خوب ببینم

صبور باش دختر،ایشاله  خدا بهترینارو واست می نویسه،قبول دارم خییییییییییلییییییییی سخته

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
باگریه ک کاری حل نمیشه.شب تو بغلش بخاب و از دردات بهش بگو

حس تنفردارم بهش حالم بدمیشه وقتی یادم میادتوبغل یکی دیگه دیدمش دستاش تودستای اون بود کلش یکی حالموبفهمه

بچه هاسوالموجواب ندادین که😢راهی هست اس های شوهرم برای منم بیاد

من فقط بلدم کاری کنم ک پیامای تلگرامش برا منم بیاد البته باید گوشیش کنارت باشه و اون کدی ک میره رو گوشیش .رو گوشی خودت وارد کنی

صبور باش دختر،ایشاله  خدا بهترینارو واست می نویسه،قبول دارم خییییییییییلییییییییی سخته

بخداده ساله دارم تحمل میکنم دیگه بریدم فقط خودکشی میاد جلوی چششم،بخاطربچه ازفکرش میام بیرون

من فقط بلدم کاری کنم ک پیامای تلگرامش برا منم بیاد البته باید گوشیش کنارت باشه و اون کدی ک میره رو گ ...

اینوبلدم برای اس ام اس هاش میخواستم