2821
2789
عنوان

میشه بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 96 پست
هیچ کدوممون از ایندمون باخبر نبودیم.فکر میکردیم خوشبخت ترین زن روی زمین هستیم . اگه اینقد طاقتت کم ...

خانوادم حمایتم نمیکنن میگن درقبال اون بچه مسولی بمون زندگی کن میگن بیشترامردا الان خیانت میکنن

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
فقط یه بدی داره که خانواده دیگه مثل دخترخونه باهات رفتارنمیکنن.بیشتر زیر نظرت میگیرن .اگه از اون خون ...

خانوادم میگن اصلا حرف طلاق رونزن

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانوادم میگن اصلا حرف طلاق رونزن

خب خونوادت مثل من هستن.اونجا هم برگردی بهترت نمیشه پس سعی کن به چیزای مثبتی که تو زندگی داری فکر کن.یه سقف بالاسر.یه ارامش.یه پسر.سلامتی.حتی به تلویزیونی ک داری بابت همه اینا شاکر باش .

خب خونوادت مثل من هستن.اونجا هم برگردی بهترت نمیشه پس سعی کن به چیزای مثبتی که تو زندگی داری فکر کن. ...

کاش میتونستم ولی یچیزی مثل خوره افتاده توجونم داره نابودم میکنه