2777
2789
عنوان

هعی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 69 پست
مامانت تو این یه مورد پشتت نیست ؟

هیچ کسی پشتم نیست

خودم تنهام و مقابلم یه مشت ادم بی عقل

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این خوب نیست ریتم خوابت به هم میخوره نهایت تا ١١ خواب باش و کارت رو بندازی برای فردا عصر بعد از مدرس ...

اتفاقا بی خواب نیستم

عصر ها استراحت میکنم

و سر مدرسه نمیخوابم

۲ میخوابم ۷ بیدار میشم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

هیچ کسی پشتم نیستخودم تنهام و مقابلم یه مشت ادم بی عقل

الکی از رو تجربه ها قبلی حرف نزن میگم باهاشون حرف زدی یا نه با مامانت الان چرا دیگه پشتت نیست تکی ؟ بچه دیگه ای نیست شاید حرف اونو گوش بدن ؟

اتفاقا بی خواب نیستمعصر ها استراحت میکنمو سر مدرسه نمیخوابم۲ میخوابم ۷ بیدار میشم

زمان خوبی نیست پدر و مدیر خیر و صلاحت رو میخوان به این دید نگاه کن تا اعصابت آرومتر باشه هنوز اول راهی

الکی از رو تجربه ها قبلی حرف نزن میگم باهاشون حرف زدی یا نه با مامانت الان چرا دیگه پشتت نیست تکی ؟ ...

اره باهاشون زیاد ترف زدن

ولی حرف تو گوششون نمیره

خیال میکنن بزرگ ترن و همه چیز حق با اوناس

مامانم میگه حق با باباته هرچی اون گف همونه

داداشمم لنگه خودشه

همیشه تنها بودم

اینم روش

زمان خوبی نیست پدر و مدیر خیر و صلاحت رو میخوان به این دید نگاه کن تا اعصابت آرومتر باشه هنوز اول را ...

بخدا هیچ کدوم نمیخوان

اگر این خبر و صلاحشونه مننمیخوام خیر و صلاحشونو ک کارمو زندگیمو مغزمو ازم بگیرن

اوهوم

اره باهاشون زیاد ترف زدنولی حرف تو گوششون نمیرهخیال میکنن بزرگ ترن و همه چیز حق با اوناسمامانم میگه ...

عیب نداره تنها نیستی ولی نگفتی از داداشت حرف شنوی دارن یا نه مثلا من مامان بابام کلا به حرف من محل سگم نمیدن ولی داداشم یه چی بگه حرفشو گوش میدن تابستونم سر همین داداشم گوشیمو گرفتن همینطور الکی الکی 🫤تا به هفته یه هفته هم به زور جنگ و دعوا گرفتم کلا میگم که بدونی تنها نیستی ناراحت نباش داداش

عیب نداره تنها نیستی ولی نگفتی از داداشت حرف شنوی دارن یا نه مثلا من مامان بابام کلا به حرف من محل س ...

دقیقا از اون حرف شنوی دارن

ولی اون سمت من نی

منم سرش خیلی نابود شدم

حتا ی مدت سر همین گوشیمو میگرفتن

کتک میخوردم

اتفاقا همیشه تنهام

و دیگه نمیخواماز تنهاییم در بیامر

تنهایی سبک زندگیم شده

شدم یه تیکه سنگ

دقیقا از اون حرف شنوی دارن ولی اون سمت من نیمنم سرش خیلی نابود شدمحتا ی مدت سر همین گوشیمو میگرفتنکت ...

جانم