2777
2789
عنوان

هعی زندگی

251 بازدید | 69 پست

مگه منه ۱۷ ساله چ گناهی کردم

ک همه دارن ولم میکنن

بخدا حالم خوب نی

صبح تا شب سر کارم

نمیرسم کاری کنم

وقت بگذرونم و ب خودم و بقیه برسم

هر روزم دعواس با خانوادم

چیزی نمونده سر همین دعوا ها اخراج بشم :)

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حرفی ندارم فوکوس کن رو کارت تموم میشه

هعی نمیشه

کم کم بخاطر بابام هم اخراج میشم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

عه تو

اوم من

امامنی ک قبلا دیدی کجا

منه الان کجا

اوم من امامنی ک قبلا دیدی کجامنه الان کجا

ریدمان تر از قبل شده گمانم عیب نداره کارتو ولی نکن هیچ جوره

بهرام میگه که پایان همه چیز خوبه اگه چیزی پایانش خوب نبود بدون که اون پایانش نیست ادامه بده بلاخره نتیجه میده

دوباره چیکار کرده 🫤

میگه باید ساعت ۸ بیای خونه و ۹ خواب باشی چرا؟

چون مدیر بی......... زنگش زده و گفته کمن تو مدرسخ میخوابم

اخههههه من ی روز نخوابیدم اونم امروز بوددددددد

واییییطزز

میگه باید ساعت ۸ بیای خونه و ۹ خواب باشی چرا؟چون مدیر بی......... زنگش زده و گفته کمن تو مدرسخ میخوا ...

بگو دیگه تکرار نمیشه یا نهایت اگه مجبور شدی.یکی دو روز بپیچون یا موقت همون لحظه آخری زنگ بزن بگو کارت طول کشیده نمیتونی بیای یا پیام بده که نتونه گیر بده بعد اگه گفت چرا نیومدی بگو پیامتو ندیدم و....

بگو دیگه تکرار نمیشه یا نهایت اگه مجبور شدی.یکی دو روز بپیچون یا موقت همون لحظه آخری زنگ بزن بگو کار ...

اینجور چیزا حالیش نی این مردک

ی زره دیر کنم

برسم خونه کتک

میگه باید ساعت ۸ بیای خونه و ۹ خواب باشی چرا؟چون مدیر بی......... زنگش زده و گفته کمن تو مدرسخ میخوا ...

در کل سعی کن زود بخوابی شبا

تا نصف شب توی گوشی نباشی این برای خودت بهتره و سر این مسائل اعصاب خودتو بقیه رو خراب نکن

یعنی دیگه کارم نمیکنی ؟

اگر بخواد اینجور میش بره استعفا میدم

در کل سعی کن زود بخوابی شبا تا نصف شب توی گوشی نباشی این برای خودت بهتره و سر این مسائل اعصاب خودتو ...

شبا نهایت تا ۲ بیدارم

ک همش هم دور پروژه هستم