2777
2789
عنوان

شوهرعوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 98 پست
خب همراه من نصب کنمشخص میشه بهش پیام میده و زنگ میزنهمیشه مدرک برات ببر نشون شوهرش بده

برا زنه خط ب اسم خودش خریده و خودشم با خطی ک به نام مامانشه پیام میده ک یعنی اگ من برم شکایت هیچی دسم نیس مامانشم ک پشتشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم از شوهرم متنفرم از دروغاش خیلی ادم بد ذاتیه عرق خوره هم خودش هم اون دختره منم کاری کردن ک با ...

ببین هر وقت این مشروب کوفتی رو خرید

نصفش رو خالی کن

آب بریز توش

اصلا هم به روی خودت نیار

برا زنه خط ب اسم خودش خریده و خودشم با خطی ک به نام مامانشه پیام میده ک یعنی اگ من برم شکایت هیچی دس ...

خب دیگ وقتی دائم زنگ بزنه ب خطی ب اسم خودش شک برانگیزه ک

بازم نصب کن مدرک جمع میکنی

نخور یعنی چی؟مگه زوریه؟

دقیقن زوریه من ن عرق خور بودم ن قلیون کشیدن میرم اونجا هم دختره هم شوهرم ب زور مگه املی مگه چیه عه براهمینه شوهرت پا ب پات نیس

منم یکی در میون میریزم اونجا اما یکم باید بخورم

نمیتونم از شوهرم متنفرم از دروغاش خیلی ادم بد ذاتیه عرق خوره هم خودش هم اون دختره منم کاری کردن ک با ...

گه خوردن که تو رو مجبور کنند خودتو تو دام عرق و مشروب ننداز دختر کبدتو نابود میکنی . اگه بد ذاته سلیطگیتو زیاد کن ولی همرنگ جماعت نفهم نشو به خاطر بچه ات. دائم هرجا میره تا دوتا نونم میخواد بخره باهاش برو نذار هیچ وقت تنها باشه

ننیاونم راه حل درست بدم ولی سیاستهای زنونه را یاد بگیر و به کار ببند

ادما میرن پی لیاقتشون.

خاک بر سر شوهرت.

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

دقیقن زوریه من ن عرق خور بودم ن قلیون کشیدن میرم اونجا هم دختره هم شوهرم ب زور مگه املی مگه چیه عه ...

بگو اگه املی به عرق نخوردنه بگو املم

منم تو خیلی از مهمونی ها مشروب هست

اما نمیخورم

اصلا هم مهم نیست دیگران چی میگن

البته اگرم چیزی بگن من صد تا جواب تو آستین دارم