2777
2789
عنوان

شوهرعوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 98 پست
مدرک میخاد ک ندارم شوهره هم خیلی ب خانمش اعتماد داره

محل شوهرت نده عزیزم به بچت برس پس انداز کن زیر زیری برا خودت سعی کن یه کاری جور کنی تو خونه مثل خیاطی برا آیندت از الان دست به کار شو .چون ممکنه بدتر کنه این.محلش هم نده با یه روش خوب که مریض نشی.فقط مراقب سلامتیت باش در کنارش خیلی.چون اینجور زنی که باهاشه با بقیه هم هست و مریضی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردوشون میدونن شما میدونین و ادامه میدن ؟ شماهم هیچکاری نمیکنید ؟

ی مدت قهر رفتم و با دروغاش برم گردوند و شرط کرده بودم ک دگ با این خانواده رفت و امد نمیکنیم گفت باشه و یکماه بعد شروع کرد زیر قولاش زدن و میگه تو روانی اما مطمنم باهمن چون چیزایی میبینم که شکم ب یقین تبدیل میسه

ی مدت قهر رفتم و با دروغاش برم گردوند و شرط کرده بودم ک دگ با این خانواده رفت و امد نمیکنیم گفت باشه ...

مثلا چیا میبینی؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

الهی اون زنه رسوا بشه الهی خیر نبینه الهی آه بچهات بگیرتش الهی خدا بزنتش بدجور

یکماهه هردعایی دارم میخونم پسرمم بزرگه 12 سالشه و از این جریان خبر داره و باهامون نمیاد بیرون میگه زنه رو میبینم حالم بهم میخوره ک داره مامانما اذیت میکنه

مثلا چیا میبینی؟

خانومه ارایشگاه داره سرکوچمون پسرم دیده بود ک رگال برده بوده تو ارایشگاش شوهرم. و باغ ک میریم هرچی زنه دوس داره میخره

حتی قبلا پیام بازیا شوهرما ک دیده بودم اسم سیو شده تو گوشی شوهرم میرزایی بود ک دختره هم فامیلش همینه

و نگاهاشون

چرا طلاق ؟؟؟؟

تو تو زندگیش بودی و جای تو اینجاست باید او زنیکه را باید بیرون کنی بجنگ برای زندگیت به خاطر بچه ات طلاق راهش نیست . نباید میدون خالی کنی بدی دست هر هرزه خرابی که از راه میرسه .راههای مختلفو امتحان کن برای حفظ زندگیت از زبون نرم و خلق خوب شروع کن و صبور باش نشد راه های تهاجمی تر

ی مدت قهر رفتم و با دروغاش برم گردوند و شرط کرده بودم ک دگ با این خانواده رفت و امد نمیکنیم گفت باشه ...

خب همراه من نصب کن

مشخص میشه بهش پیام میده و زنگ میزنه

میشه مدرک برات ببر نشون شوهرش بده

چرا طلاق ؟؟؟؟تو تو زندگیش بودی و جای تو اینجاست باید او زنیکه را باید بیرون کنی بجنگ برای زندگیت به ...

نمیتونم از شوهرم متنفرم از دروغاش

خیلی ادم بد ذاتیه

عرق خوره هم خودش هم اون دختره

منم کاری کردن ک باید بخورم

ک حتی تو تاپیکای قبلم هس میترسم ی چی بریزن خابم کنن با شوهره