2777
2789
عنوان

شوهرعوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 98 پست
گه خوردن که تو رو مجبور کنند خودتو تو دام عرق و مشروب ننداز دختر کبدتو نابود میکنی . اگه بد ذاته سلی ...

هرکاری بخام بکنم سرم یا داد میزنه یا کتکه اخرش یا هم میگه گمشو از خونه بیرون

بخدا همین الانشم ک فقط چند سری دارم میخورم همش مریضم

بعد میگه تو خیلی عقب افتاده ای

باید برم هرزه شم تا رو مد باشم

هزارتا خط داره و انقد مغزش میکشه برا این چیزا که لو نره خیلی حریفن

خب پس بسپار بخدا

ماه پشت ابر نمیمونه

اون زنو بسپار بخدا ببین چجوری تشت رسواییش از بام میفته

فقط قلبی از خدا بخواد

و کلا خودتو بزن بیخیال

ن عرق بخور ن قلیون بکش

نمازتم بخون

چرا به خاطر دوتا هرزه داری برکتو از زندگی خودت میبری

دیوونه ای مگه

نرو نخور بی محلی کن

پدرسوخته بازی اونارم خدا جواب میده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب پس بسپار بخداماه پشت ابر نمیمونه اون زنو بسپار بخدا ببین چجوری تشت رسواییش از بام میفتهفقط قلبی ا ...

اره شروع کردم بهونه میارم خودما میزنم ب معده دردی اما بازم خیلی حریفن

و هرکاری کردم نشد و واقعنم واگذار کردم ب خدا

دقیقن زوریه من ن عرق خور بودم ن قلیون کشیدن میرم اونجا هم دختره هم شوهرم ب زور مگه املی مگه چیه عه ...

میگفتی تا زمانیکه امثال تو هرزه ها باشن اره شوهرمم میره پی لیاقتش.

مشروب و. قلیون اوج بی فرهنگیه.

مخصوصا قلیون. بگو. من از کارای خز و چیپ متنفرم اخه.

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

اره شروع کردم بهونه میارم خودما میزنم ب معده دردی اما بازم خیلی حریفن و هرکاری کردم نشد و واقعنم واگ ...

ببین خیلی داری بهونه میاری ک هیچ کاری نکنی

گلم از تلفن عمومی بده دختری پسری کسی آشنایی فامیلی دوستی ب شوهرش زنگ بزنه بگه سرتو مث کبک نکن زیر برف

ی پرینت از گوشی زن خرابت بگیر

خانومه ارایشگاه داره سرکوچمون پسرم دیده بود ک رگال برده بوده تو ارایشگاش شوهرم. و باغ ک میریم هرچی ز ...

رگال ک دلیل نمیشه شاید شوهر خانوما ازش خواسته در کل پس هنوز مدرک محکمی نداری...قبل جمع کردن مدرک محکم نباید به روش میوردی

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

رگال ک دلیل نمیشه شاید شوهر خانوما ازش خواسته در کل پس هنوز مدرک محکمی نداری...قبل جمع کردن مدرک محک ...

دگ رگال بردن یک ساعت تو ارایشگاه بمونه یعنی شوهرش گفته

هرکاری بخام بکنم سرم یا داد میزنه یا کتکه اخرش یا هم میگه گمشو از خونه بیرون بخدا همین الانشم ک فقط ...

مشروب قلیون دقیقا خود بیکلاسی و فرهنگیه هرچی میخوان بگن بذار بگن تو اصلا دورشونو خط بکش مهمونی نروو خونه شون دعوتشون نکن اگر اومدن برو از خونه بیرون برو بذلر چند بار این تکرار شد خودشون گم میشن

مشروب قلیون دقیقا خود بیکلاسی و فرهنگیه هرچی میخوان بگن بذار بگن تو اصلا دورشونو خط بکش مهمونی نروو ...

کم محلی کردم چند بار اما شوهرم دگ تهدید کرد اگ دگ کم محلیشون کنی فلانت میکنم منم دگ عادی برخورد میکنم