2777
2789

ایلس ۷ که پایینه زیاد بخون لاقل ۷.۵ شو

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

گوش دادن به تنهایی جواب نیست

فیلم هایی که میبینی بعضی از سکانس هاشو سعی کن خودتو جای اون شخصیت قرار بدی و با خودت حرف بزنی

و حرف هایی که میزنه رو مثل خودش تکرار کنه اینطور وقتی خودت هم تلفظ اش میکنی به گوشت اشنا میشه

خوشگلم

فیلم هم در سطح خودت شروع کن ببین

از هوش مصنوعی بپرس مثلا سریال های مناسب سطح b2

و خدا معجزه میکند !🌱💛

گوش دادن به تنهایی جواب نیستفیلم هایی که میبینی بعضی از سکانس هاشو سعی کن خودتو جای اون شخصیت قرار ب ...

بله همین روش رودارم ولی میخام ببینم تاکجا وچه وقت باید ادامه بدم

چطوری

من خودم یه زمان تیچر بودم

روزی ۲ تا پادکست گوش کن فرقی نمیکنه چی باشه

خیلی با خودت صحبت کن هر جمله ای به فارسی میگی تو ذهنت انگلیسیش کن این خیلی تاثیر داره

جلو آینه صحبت کن

الان سطحت چیه؟

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️

من خودم یه زمان تیچر بودم روزی ۲ تا پادکست گوش کن فرقی نمیکنه چی باشهخیلی با خودت صحبت کن هر جمله ای ...

خب روزی دوتا پادکست تا چه مدت دیدین.الان انگلیسی خوبی دارین؟

بله همین روش رودارم ولی میخام ببینم تاکجا وچه وقت باید ادامه بدم

هر روز یک قسمت از سریال ببین نهایت ۱ ساعت وقتتو میگره

میتونی موقع خواب ببینی بعد اینکه کل روز درس خوندی برای زبان بعدش ببینی

تا جایی که دیگه ۸۰ درصد مطلب میفهمی اون ۲۰ درصد باقی مانده هم مرطوب به وکب ها یا اصطلاحت عامیانه باشه

ببین شروع کنی خودت میفهمی تا کی باید ادامه بدی

چون مهارتت تقویت میشه و خودت حسش میکنی

و خدا معجزه میکند !🌱💛

من خودم یه زمان تیچر بودم روزی ۲ تا پادکست گوش کن فرقی نمیکنه چی باشهخیلی با خودت صحبت کن هر جمله ای ...

چقدر عالی 💕

من listening انگلیسیم خوبه

ولی برای اسپانیایی افتضاح ام

و خدا معجزه میکند !🌱💛

خب روزی دوتا پادکست تا چه مدت دیدین.الان انگلیسی خوبی دارین؟

بله یه زمان تاچ استون ۴ تدریس میکردم دیگه نتونستم

شرایط نداشتم

مدت کمی بود کل این کارا شاید تو ۳ ماه تابستون

چقدر عالی 💕من listening انگلیسیم خوبه ولی برای اسپانیایی افتضاح ام

اسپانیایی هم خیلی کاربردیو شبیه به انگلیسی ولی من متاسفانه نتونستم یاد بگیرم

شاید یروزی با پسرم فرانسه رو شروع کردم

اسپانیایی هم خیلی کاربردیو شبیه به انگلیسی ولی من متاسفانه نتونستم یاد بگیرم شاید یروزی با پسرم فران ...

فرانسوی عالیه ولی سخته

اسپانیایی گرامرش شبیه فارسیه و تلفظ روان تری داره

تازه کالمات مشترک زیادی با انگلیسی داره

و خدا معجزه میکند !🌱💛