2777
2789
عنوان

استرسسس

20 بازدید | 9 پست

دارم میمیرم خانوما بع 5سال زندگی مشترک منتظر جواب ازمایش بتام یکم دلداریم میدین اگه منفی بود دق نکنم از غصه...تازه دردمونو فهمیدیم تازه جراحی کردیم خوب شدیم در عرض یه سال ....لعنت به من که خیلی همسرمو امیدوار کردم احساساتمو بهش گفتم،بچم خیلی ذوق داره بشنوه فعلا دوریم از هم...نمیخوام کوه امیدش پودر شه گریه م گرفته مثل کوه یخم این لخظه ها تا جواب حاضر شه

عزیزم استرس نداشته باش چرا آنقدر بار سنگینی رو روی دوش خودت گذاشتی ، مشخصه توهم میخوای ، اونجوری نیست که نخواب ، و تو تمام تلاش تو داری میکنی ، اگه بشه چه عالی اگه نشد دوباره تلاش میکنی عزیزم آنقدر ناراحت نباش ، توکلت به خدای بزرگ باشه 🙏🏻💚

عزیزم استرس نداشته باش چرا آنقدر بار سنگینی رو روی دوش خودت گذاشتی ، مشخصه توهم میخوای ، اونجوری نیس ...

icon ممنون گلم بخاطر اینکه خودم بدجور ذوق داشتم نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم اونم با رفتارای من میدید ذوق میکرد ...خواهرم نظرت چیه چجوری منفی شد بهش بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم بخاطر اینکه خودم بدجور ذوق داشتم نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم اونم با رفتارای من میدید ذوق م ...

بازم توکل بر خدا هر چی مصلحت خودشه...ولی این دل تا جواب به دستش نرسه همینطوری میلرزه

ممنون گلم بخاطر اینکه خودم بدجور ذوق داشتم نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم اونم با رفتارای من میدید ذوق م ...

بهش بگو من تلاش خودمو کردم من ذوق داشتم و دوست داشتم بچه باشه خودت دیدی ، من یک بچه از ثمره عشقمون میخواستم ولی این بار هم نشد حتما حکمتی درش هست صد در صد ، همینو بگو یا چیزی که فکر میکنی خوبه ،

عزیزم ان شاالله مثبت میشه آنقدر غصه نخور خودت رو اذیت نکن اصلا فدای یک تار موت گلم ، نشد؟ بازم از دوباره ، مخصوصا الان که آی وی آف و ...... کلی چیزای دیگه اومده

غصه خوردن و ناراحتی نداره

ان شاالله هر موقع بچه دار شدی به من هم بگو خیلی خوشحال میشم 🙏🏻💚

اروم گرفتم دلت پر ارامش بچه هات یار یاور صاحب الزمان بشن

مرسییی عزیزدلم خدا به همراهت 🙏🏻💚

مجرد هستم و روان شناسی میخونم بازم ممنون بابت دعای قشنگت 🫂

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته ان شاالله 🥰

مرسییی عزیزدلم خدا به همراهت 🙏🏻💚مجرد هستم و روان شناسی میخونم بازم ممنون بابت دعای قشنگت 🫂امیدوا ...

خب انشالله پس خودتو همسر و یچه های ایندت جمیعا یار اقا باشین ....اممم مثبت شد بعد همسرم دومین نفر که فهمیده شمایی..خدایی چه دستت خیره

مرسییی عزیزدلم خدا به همراهت 🙏🏻💚مجرد هستم و روان شناسی میخونم بازم ممنون بابت دعای قشنگت 🫂امیدوا ...

الهی خدا برات ببارونه نعمتاشو حضرت زهرا پشت و پناهت بانو