2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

239 بازدید | 8 پست

این همه مشکل رو کجای دلم بزارم😭😭😭😭😭😭😭😭

مشکلات خانوادگی و گیر دادن هاشون

مشکلات درسی و پاس شدن امتحان ها

نیاز عاطفی خودم

نیاز مالی خودم

افسردگی خودم

آینده خودم

هیچ جا حال دلم خوب نیست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا منو از زمین بردار یا مشکلات من رو حل کن😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اروم باش جونم ماشالله خانمی واسه خودت قوی باش زندگی پستی بلندیهای زیادی داره باید قوی باشی بتونی تحمل کنی از همه جا از همه کس از هر کسی که توقع نداری یجا سنگ میندازه زیر چرخت

پس قوی باش این اموجی هارو نده نزار کسی اشکتو ببینه عزیزم ❤️❤️😊☺️😊🌹🌹🫂

دانشجو

سلام وقتتون بخیر.

درسته که گاهی زندگی خیلی سخت میشه و تحمل کردن صبر زیادی میخواد.

با اینحال وقتی در مسائل مختلفی دچار مشکل هستیم باید دید که چطور میشه از حجم مشکلات کم کرد تا زندگی رو برای خودمون قابل تحمل تر کنیم؟

اینجا میتونیم از اهداف کوچکتر شروع کنیم و قطعا خدا هم کمکمون میکنه وقتی که بخوایم ازش و تلاش کنیم.

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.

یکی از مسائلی که فرموده بودین مشکلات خانوادگی بود

در مورد این موضوع، ما فقط کنترل رفتار خودمون رو داریم و رفتارهای دیگران در حیطه کنترل ما نیست

اگر در خانواده به هر دلیلی به نحوی برخورد میشه که ما نمیپسندیم

اول ببینیم که در چنین شرایطی ما چطور رفتار کنیم که بهترین نتیجه رو داشته باشه و از چه رفتارهایی بپرهیزیم که ممکنه شرایط رو بدتر کنه ؟

یعنی کاملا تفکیک قائل باشیم بین اون چه که توانایی تغییرش را داریم و اون چه که توانایی تغییرش را نداریم

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.