2777
2789
عنوان

راند وپارتی

59 بازدید | 9 پست

این کشور اکثرا شده پارتی و و کثیف کاری یعنی شما تا یه پارتی نداشته باشی نمیتونی هیچ کاری پیش ببری واقعا از خدا میخوام هرکسی حق کسی و ضایع کرد ب بدترین شکل ممکن تقاص پس بده

تا خط آخر فکر کردم منظورتون از پارتی مهمونی مختلطه

خودمونم دستمون به جایی برسه هوای آشنا رو بیشتر از غریبه داریم

ضمنا رانت درسته

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درگیرشم

چند نفر گفتند رقیبت پارتی داره برو فلانی و فلانی کارتو راه میندازند گفتم لعنت به شغلی که بخواد با پارتی بیاد

همه از پارای مینالند ولی اگه برای خودشون پیش بیاد با جون و دل قبول میکنند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

تا خط آخر فکر کردم منظورتون از پارتی مهمونی مختلطهخودمونم دستمون به جایی برسه هوای آشنا رو بیشتر از ...

من همسرم دستش میرسه این کارا نمیکنه چون نان حروم نمیخواد بیاد رپ سفره خودشم پیگیر پارتی نیست میگه نمیخوام با پارنی پیش بریم پیش نرفتیم هیچی نشدیم ببینم خدا کجا دستمون میگیره

دقیقا درگیرشم چند نفر گفتند رقیبت پارتی داره برو فلانی و فلانی کارتو راه میندازند گفتم لعنت به شغلی ...

همه اینجوری نیستن من اگه میخواستم تاالان کارم با پارنی پیش رفته بود نمیخوام حرام و اه ناله پشتم باشه ولی دلم میگیره میبنم اینهمه پارتی بازی میشه همه حا

من همسرم دستش میرسه این کارا نمیکنه چون نان حروم نمیخواد بیاد رپ سفره خودشم پیگیر پارتی نیست میگه نم ...

خدا معمولا وقتایی که به مو میرسه نمیذاره پاره بشه.کاری با سقف نداره.هوای کف رو داره فقط 😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید