2777
2789
عنوان

آیا من خسیسم😐❓

81 بازدید | 6 پست

خداشاهده بخاطر خساست اکسم باهاش کات کردم فک کنم توی همون چند ماه منم عین خودش کرد😐😂

مثلا یه رژلب برند معروف و بخوام بخرم اونی ک رنگش کم طرفدار تره و ارزون تره رو میخرم بعدا اگه دلم پیش رنگ دیگش بود همون رنگی یه برند ایرانی مثلا میخرم

یا مثلا بیشتر از ماهی یک بار با دوستام بیرون نمیرم حس نمیخوام الکی پولام خرج شه سر رفیق بازی

یا مثلا وقتی میبینم میشه از خونه میوه برد برا دانشگاه و سیر شد الکی خوراکی نمیخرم

مثال اخرمم بگم مثلا بخوام لباس بخرم آنلاین سفارش میدم که پاساژا گرون ننکنن تو پاچم حتی اگر لباس آنلاینه یه درجه جنسش پایین تر باشه از گرونه

کامنتا بازه چیزی خواستید بگید

نظرسنجی

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگر واقعا پول نداشته باشی و مجبور باشی که میوه با خودت ببری دانشگاه با لباس با کیفیت پایین بخری که ا ...

وضع مالیمون معمولیه

بعدشم هرکی میوه میبره دانشگاه ک بی پول نیست هم سالم تره هم از کیک بیسکوییت بهتر سیر میکنه😐

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

سر خوراکی خسیس بودن و میپذیرم الان همه چی ی جوری گرون شده که واقعا بهت نمیچسپه اما جنس و با کیفیت انتخاب کردن به صرفه تره زود خراب نمیشه و میتونی چند فصل استفاده کنی

نه آنچه می خواستیم،شد و نه آنچه را که شد،می خواستیم...

وضع مالیمون معمولیه بعدشم هرکی میوه میبره دانشگاه ک بی پول نیست هم سالم تره هم از کیک بیسکوییت بهتر ...

عزیزم من از مثال های خودت استفاده کردم

وگرنه منظورم این نبود هر کی میوه میبره بی پوله

منظورم این بود اگر فقط برای اینکه خرج نکنی میوه میبری و نمیری عذا بخوری اره میشه خساست اما اگر پولت نرسه بیرون غذا بخوری که خساست نمیشه

بازم میگم مثال بود

عزیزم من از مثال های خودت استفاده کردم وگرنه منظورم این نبود هر کی میوه میبره بی پوله منظورم این بود ...

نه ببین سلف ما کلا بستس چون اجارش میکنن و زمزمه جنگ هست نمیصرفه براشون باز کنن سر همین ناهار و جدا میبرم میوه هم بین کلاس. هرچند سلف هم باز بود باز همینکارو میکردم چون دولتی نیستیم و بن نداریم باید با قیمت ازاد حساب کنیم