2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی سخته بدون آزمون و کلاس و کتاب

«همهی زخمها دیده نمیشوند و همهی آدمهایی که لبخند میزنند الزاما حال خوبی ندارند»زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

خیلی جوابت طولانیه ولی مختصر میگم واست

معمولا استارت از هشت صبحه (بعضیا از شش صبح شروع میکنن)

از چهار پنج ساعت شروع میشه تا ده دوازده ساعت

ازمون رو توی خونه هم بدی اوکیه ولی واقعا فکر من رفتی سر جلسه یعنی بشین و وسطش پا نشی راه بری پیوسته ازمونارو بده و سر تایم دقیقا و عصرش بشین درصد بگیر و تحلیل کن

قبول شدنی هم هست... ب هزینه کردن ک نیست

اساتید خوب انتخاب کن و باهاشون پیش برو

ب نظرم آزمون ماز بدی هم خوبه

چجوری

دوستم یکی دو سالی از من بزرگتر بود. سال کنکور خودش کتاب تست خرید ولی بخاطر تداخل مدرسه و مشکلات زندگیش اون سال قبول نشد. یک سال پشت کنکور موند

مشاور نداشت، آزمون ثبت نام نکرده بود، فقط خودش بود و اتاقش نشت مثل چی درس خوند تا رشته مورد علاقشو قبول شد

منم هزینه کلاسها رو نداشتم، تا اینکه با طرح وفا سیب ترش آشنا شدم. میتونی با هر مبلغی که در توانته از کلاس ها استفاده کنی. خودم استفاده کردم و واقعاً برام مفید بود، کیفیت کلاس ها هم عالی بود. برای آزمون هم میتونی PDF آزمونها رو دانلود کنی و توی خونه از خودت آزمون بگیری. برای اینکه بدونی از کجا شروع کنی و چقدر تست بزنی هم مطالب مشاوره ای کانال سیب ترش میتونه کمکت کنه، من خودم ازشون استفاده کردم.