2777
2789
عنوان

کات کردم🥲

117 بازدید | 15 پست

خیانت و کات دعوایی بد دردیه اما

تا حالا کات منطقی داشتین؟🥲💔

همدیگرو دوست دارین ولی رفیق عادی هم نمیتونین باشین دیگه. به نتیجه میرسین که با هم ادامه ندین برای جفتتون بهتره🥲💔

بعد یه سال رابطه لانگ (یه سال و شش ماه). کات کردیم. یعنی هی سردی از طرف اون شروع پیام از طرف من بود و...

وقتی هم که میومد چت کنه اصلاً اینجوری نبود که دعوا کنه قهر کنه خلاصه بچه بازی در بیاره و...

ولی هیچوقت برای دیدار هم برنامه ریزی نمیکرد.

که آخر دو سه روز پیش دیگه من نمیتونستم تحمل کنم و گفتم اگه ادامه بدیم من بیشتر وابسته میشم و بهتره همینجا تموم شه. سختی شو هر جور شده تحمل میکنم. سخته دیگه نتونم زنگ بزنم پیام ندم اینا ولی اگه ادامه بدم و رابطمون طولانی تر بشه خودم اذیت میشم و...

اونم تایید کردم حرفامو گفت که اونم به این نتیجه رسیده ولی چون من بیشتر دوستش داشتم میخواست تموم کردن رابطه از طرف خودم باشه نه اون و....

تهوعی باید، تا تحولی شاید...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با این قلب زخمیم چه کنممم

منم همینم عزیزم

دیوانه وار روانی یاروئم ولی نمیذارن باهاش باشم، بهش گفتم اصلا هیچوقت باهم ازدواج نکنیم فقط باهم باشیم

ببین من چه عاشقیم! 🤣💔

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

منم همینم عزیزمدیوانه وار روانی یاروئم ولی نمیذارن باهاش باشم، بهش گفتم اصلا هیچوقت باهم ازدواج نکنی ...

اونم میخوادت؟🥲💔 و فقط خونوادت نمیذارن باهاش باشی

تهوعی باید، تا تحولی شاید...!