nian98 مدیر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 عنوان دل شکستن | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست من نمیتونم جواب کسایی که بهم توهین میکنن رو بدم میگن ناراحت میشن اون روزی داییم بهم گفت کی مجبورتون کرد برین مرکز استان خونه بگیرین یا اصلا تورو چه به خانم شهر شدن و هزاران حرف دیگه بخدا دارم از درد قلبم میشکنم بیاییم انقد ظالم نباشیم امروز | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6754 اره بخدا میگفت گه تو آپارتمانی تو اصلا مدل شهر نیستی و ..یه حرفایی میزد هیچکسو ندارم پیشش گله کنم پن ... وای خدایای من حالا تو سعی کن زندگی کنی و خوبم زندگی کنی یکم هم شیک حرف بزن شیک لبلس بپوش تا پوزش کش بیاد😂 این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 مسئله بزرگی نیست الکی بزرگش کردی یه چیزی گفتهسعی کنید گیر حرف بقیه نباشی باور کن دوساله دارم حرف میشنوم
پری61 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2334 مادرم مثل شماس چندباربهش گفتم توترس داری ترس جواب دادن اگه مثلابعدش اتفاقات بدی بیفته یاحیاداری میگی می رنجن اماخودت چی میای خونه خودتوآزارمیدی باخودت حرف بزنی الان اینقدرروش کارکردم داره کم کم راه میافته بایدازجوابهای کوتاه شروع کنی مثلابگواین چه طرزحرف زدنه دایی من ناراحت میشم روتوبرگردون بروازاونجا دفعه بعدی بگوحسرت به دلم موندیکبارحرف درست وحسابی بزنی دفعه بعدی بگوخجالت نمیکشی سنی ازت گذشته دفعه بعدی بگوبه اصطلاح شهرنشین خودت چه گوهی شدی یابگوکاری نکن چیزایی روبگم که جاش اینجانیست....این آخریه فکرنکنم دیگه بهش برسی همون اولیاکارخودشومیکنه اسم پسرم علی توروخدابرای عاقل شدنش دعاکنین الهی داغ نبینین
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 وای خدایای من حالا تو سعی کن زندگی کنی و خوبم زندگی کنی یکم هم شیک حرف بزن شیک لبلس بپوش تا پوزش کش ... گآهی میگم نکنه من اشتباه میکنم
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6754 گآهی میگم نکنه من اشتباه میکنم به هر حال سعی کن شیک باشی بعدم حسادت بد چیزیه این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 مادرم مثل شماس چندباربهش گفتم توترس داری ترس جواب دادن اگه مثلابعدش اتفاقات بدی بیفته یاحیاداری میگی ... خیلی سخته جواب چند نفرو بدم از همین پدر خودم بگیر مگه دیگه بقیه رو ول کن
saye_123 عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 1484 طوری شدم میخام برم یه جایی یه ماه هیچ آشنایی نبینم اصلا باهاش ارتباط نگیر و سگ محلش کن .ولی اینبار حرف زد قشنگ جوابشو بده .عوضی
__yas__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 6293 باور کن دوساله دارم حرف میشنوم فکر کنم از اینهایی هستین که از کاه کوه میسازیخودت ادیت میشی عزیزمول کن رها کن هزارتا حرف بزن مهم نیست
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 اصلا باهاش ارتباط نگیر و سگ محلش کن .ولی اینبار حرف زد قشنگ جوابشو بده .عوضی چرا هیچکی نگاه زندگی خودش نمیکنه چرا انقد تلخیم باور انقد گریه م از ته دله میترسم از خودم
__yas__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 6293 اون خیلی بدبخته که به زندگی در شهر حسادت کردهاخه شهرهای ایران همشون یکیهو اصلا ایران در حال فروپاشیه با این جنگ و وصع اقتصادیحالا این وسط یکی حسادت هم بکنه شما چرا بها میدی!!!خدا به هممون رحم کنه
saye_123 عضویت: 1405/06/09 تعداد پست: 1484 چرا هیچکی نگاه زندگی خودش نمیکنه چرا انقد تلخیم باور انقد گریه م از ته دله میترسم از خودم ول کن دیگه بهش فکر نکن .همینکارا رو که گفتم بکن .فک کن ی خری عرعر کرده
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 فکر کنم از اینهایی هستین که از کاه کوه میسازیخودت ادیت میشی عزیزمول کن رها کن هزارتا حرف بزن مهم نیس ... نمیدونم
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 ول کن دیگه بهش فکر نکن .همینکارا رو که گفتم بکن .فک کن ی خری عرعر کرده ممنون سعی میکنم خانواده م که عوض میشن ببینم با عمو دایی چه میکنم
nian98 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 585 روزی صد مرتبه تکرار کنول کن😅۱۰۰ سال دیگه هیچ کدوممون روی زمین نیستیم ممنون
__yas__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 6293 نمیدونم روزی صد مرتبه تکرار کنول کن😅۱۰۰ سال دیگه هیچ کدوممون روی زمین نیستیم