2777
2789

ازدواج کرد؟!

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه داشته ک جدا شدی پشیمونی چرا

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

نه ازدواج نکرده دیروز جدا شدم هنوز

خب برو

به حرف بابات کارنداشته باش

پدرومادرغصه بچه میخورن وتصمیم درست نمیگیرند

به چندماه نمیکشه همون پدرتورومجبورمیکنه بافردی وحشتناک ازدواج کنی

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چون یه بار دیگه بهش فرصت میدادم شاید زندگیمون درست میشد 😔

شایدم نمیشد ادما عوض بشو نیستن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

چرا جدا شدی؟یه فرصت میدادی حالا بهش

دست به زن فحاشی منت میزاشت واسه همه چی خانوادش دخالت میکردن 😔😔 میومد خانوادش زنگ میزدن به خانواده من میگفتن اینا بدرد هم نمیخورن جدا شن خودش بدگوییم میکرد پیش خانوادش

خب بروبه حرف بابات کارنداشته باشپدرومادرغصه بچه میخورن وتصمیم درست نمیگیرندبه چندماه نمیکشه همون پدر ...

بابام راضی نیست آخه به مامانم میگه من اذیت میشم اگه برم😔😔 بزم شاید بد بود دیگه راه برگشت نمیمونه فکر میکنم از اینش میترسم

باز الآنم که جدا شدم بدتر

دست به زن فحاشی منت میزاشت واسه همه چی خانوادش دخالت میکردن 😔😔 میومد خانوادش زنگ میزدن به خانواده ...

ببین میفهمم ترسیدی میگی شانس میدادم شاید درست میشد دوستم داشت اینا اما عزیز کسی ک دست بزن داره فحاشی میکنه ادم بشو نیس بره بالا بیاد پاین همینه

بابام راضی نیست آخه به مامانم میگه من اذیت میشم اگه برم😔😔 بزم شاید بد بود دیگه راه برگشت نمیمونه ف ...

نه برگرد

اوناخوشحال میشن

اونااینطوری میگن توتوی خونشون موذب نباشی

چون یه بار دیگه بهش فرصت میدادم شاید زندگیمون درست میشد 😔

ببین عزیزم تو هزار بار دیگه ام فرصت میدادی درست نمیشد هیچ آدمی تغییر نمیکنه من انقدر به شوهرم فرصت دادم فقط خودمو بدبخت تر کردم پای یه بچه هم وسط آوردم الانم دارم جدا میشم بخدا الانم بمن میگه فرصت بده گفتم گمشو بابا

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

بابام راضی نیست آخه به مامانم میگه من اذیت میشم اگه برم😔😔 بزم شاید بد بود دیگه راه برگشت نمیمونه ف ...

تو رو حدا حماقت نکن به پدرت پشت نکن میشه دلایل جداییتو بگی بدونم؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

تو رو حدا حماقت نکن به پدرت پشت نکن میشه دلایل جداییتو بگی بدونم؟

دست به زن فحاشی دخالت خانوادش میرفت تو خیابون بهم فحش داد این دفعه آخری یعنی

واسه همه چی منت میزاشت وقتی دلشو میزدم این کارا میکرد

خانوادش زنگ میزدن به خانوادم میگفتن اینا بدرد هم نمیخورن جدا شن یا شوهرم به پدرم قضیه دعوامون میگفت و میگفت تو خیابونم خونه نرفتم و چیکار کنم و این حرفا

خوبیش این بود پول خرج میکرد واسه خونه ولی واسه من خرج نمیکرد واسه خورد و خوراک فقط

دوسش دارم هنوز😔😔