2777
2789
ببین عزیزم تو هزار بار دیگه ام فرصت میدادی درست نمیشد هیچ آدمی تغییر نمیکنه من انقدر به شوهرم فرصت د ...

بخدا همین شوهرم بره با یکی دیگه انقد خوب باشه اومد زندگی منو خراب نه خودمو نابود کنه بره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دست به زن فحاشی دخالت خانوادش میرفت تو خیابون بهم فحش داد این دفعه آخری یعنیواسه همه چی منت میزاشت و ...

مگه گشنه ای که بخاطر خورد و خوراک برگردی بره گمشه باز خودت میدونیولی این خط این نشون این ادم بشو نیست یعنی الان طلاق رسمی گرفتی؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

الان جدا شدم دیگه چتوری برگردم 😔😔

خب برگرد

رجوع کن

حداقلش اینه۱فرصت مجددبهش دادی

لصلابخاطراون نه بخاطرخودت

مطمئن باش پدرومادرت استقبال میکنند

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دست به زن فحاشی دخالت خانوادش میرفت تو خیابون بهم فحش داد این دفعه آخری یعنیواسه همه چی منت میزاشت و ...

اسی جون ۱سوال

زبون هم میریختی؟!

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چند دفعه بهش فرصت دادهتایپکاشو ببین

خب هزارباربده شوهرشه

شایداشتباه ازخودمونم باشه

من هیچوقت به کسی نمیگم ازهمسرش جدابشه

حتی جداشدسعی میکنم برگرده ولی بااصلاح دوطرف

الحمدالله همیشه نتیجه داده

فک کن دیگه مرده،ولش کن،اولاش واسه همه این وسواس فکری پیش میاد،همش تردید داری که اشتباه کردی،ولی مطمئن باش اونقدر خسته شده بودی هم خودت هم خونوادت که این تصمیم و گرفتی

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

چون یه بار دیگه بهش فرصت میدادم شاید زندگیمون درست میشد 😔

اشتباهش چی بود؟ من ده سال فرصت دادم درست نشد

ادما عوض نمیشن عزیزم فکر نکن اگه فرصت میدادی معجزه میشد تو رابطتون

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤