2777
2789
خدارحمتشون کنه روحشون شاد.ممنونم گلم

الهی آمین عزیزم..خداروح رفتگان شمارو هم شاد بفرمایند...خواهض میکنم...تایمو یادتون نره اون وسطا با لیسک هم مواد دور کاسه رو همه اش دورگیری کنید...یه پینچ نمک هم بزنین تو آردوب پ و باهم الک کنید که مزه ها بهتر خودشو نشون بده...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه جالب،من اجاق گازم فر داره تو اون درست میکنم

یبار امتحان کن حتما گلی

من فر برقی دارم چیزای دیگه رو تو اون میپزم ولی کیک اینجوری بهتر میشه ، اینکه میگی کج پف میکنه ممکنه بخاطر استاندارد نبودن دمای فر باشه یا بعضا از یه طرف بیشتر حرارت میاد .

چشم ممنونم از راهنماییت

واااای ببخشن اون کاربر که گفتن ۱۵ثانیه با همزن برقی !!! نه باباااا ۱۵ثانیه زیاده واس وقتی آردرو میریزیم آخه بعضی همزنا همون درجه کمش هم خیلییی سریعه و پف کیکو میخوابونه !!! من وقتی آردرو میریزم واقعأ چون سه مرحله میریزم و روی صبر با همزن سیمی که حالت کفگیر داره هم میزنم خداروشکر اصلا گوله نمیشه اگرررم عجله داشته باشم با همزن دستی که زدم آروم ، با همزن برقی میشمرم ۳ثانیه یا ۴ثانیه بیشتر که پفش میخوابه !!! بازم مختارید!!

واااای ببخشن اون کاربر که گفتن ۱۵ثانیه با همزن برقی !!! نه باباااا ۱۵ثانیه زیاده واس وقتی آردرو میری ...

گلم ۳ ، ۴ ثانیه خوب مخلوط نمیشه واقعا

حالا استانداردش ۳۰ ثانیه ست معمولا تو رسپیا میگن ۳۰ ثانیه با دور کند همزن برقی هم بزنین ، ولی واسه من ۱۵ ثانیه ای حل میشه بیشتر نمیزنم

حالا همونطور که گفتم تو اون پست بعد اینکه. آرد حل شد کافیه بیشتر از اون نمیخواد حالا ۵ ثانیه یا ۵۰ ثانیه 🤝🏻

درضمن استاتر نمیدونم چجوری میریزین آردو که گوله میشه ؟؟؟!!!!ولی خودم دوبار موادرو توی یه ظرف الک میکنم وبار سومم رو کم کم تو الکم میریزم و روی خود مواد کیکم الک میکنم تو سه مرحله بصورت پخش الک میکنم کُپه نمیکنم یه جا هااا !!!بعد آروم آروم با همزن سیمی تأکید میکنم شبیه کفگیره گرفتم بااون هم میزنم بصورت دورانی موادرو میارم روی هم وهعی همزنو میزنم لبه طرف که موادلای سیمیاش که گوله اس پخش شه !!!خداروشکر بغیرازوقتایی که عجله ای هیچوقت گوله نشده که اگه بشه درحده ۳یا۴ثاااانیه میزنم با همزن برقی بیشترنه اونم با پایینترین درجه !!!

گلم ۳ ، ۴ ثانیه خوب مخلوط نمیشه واقعاحالا استانداردش ۳۰ ثانیه ست معمولا تو رسپیا میگن ۳۰ ثانیه با دو ...

آخه عزیزم من هرررجا میرم خونه اقوام وهمکارا میگن بیا کیک درست کن ، دیدم همزناشون واقعآ درجه هاشون فرق میکنه بابرندای مختلفن واس اون میگم!! میبینم میگن ۳۰ثانیه اینا!!! ولی واقعأ من دفعه آخر الک کردنو میزارم روی خوده مواد الک کنم تا گوله نشه !! اگه ببینم عجله ای شده و چندتا جا آردگوله شده ، ۳یا۴ثانیه بیشترنمیزنم و همیشه هم خودشون میگن پ واسچی کیک من پف نمیکنه ؟؟؟!!! میگم آردو خیلییی هم میزنین یا شکرتونو زیاد ریختین یا مواد مایعش زیادتراز حدمعمول بوده !! نمیدونم والا هرکی یه روشی داره عزیزم..

گلم ۳ ، ۴ ثانیه خوب مخلوط نمیشه واقعاحالا استانداردش ۳۰ ثانیه ست معمولا تو رسپیا میگن ۳۰ ثانیه با دو ...

شایدم من چون بلطف خداجونم اصلا واسم بعده آرد ریختنم زیاد گوله نمیشه شکرخداجونم زیاد نزدم وندیدم ولی شمام حتمأ امتحان کردید دوست عزیز...

آخه عزیزم من هرررجا میرم خونه اقوام وهمکارا میگن بیا کیک درست کن ، دیدم همزناشون واقعآ درجه هاشون فر ...

اونکه آره گلم فرق میکنه واسه همون میگم منم همینکه آرد باز شد همزنو خاموش میکنم کمتر از اونم ظاهر بدی میده

من مواد خشکو مرحله ای نمیریزم همون سه بار الک میکنم میکنم بعد چند ثانیه فقط با همزن برقی هم میزنم واسه همون احتمالا تو پفش مشکلی پیش نمیاد و گلوله نمیشه 🤌🏻

البته من خودم آردرو که میریزم با همزن سیمی و لیسک گاهی اوقات واس دورگیری هم میزنم...واقعأ لازم نمیشه خداروشکربا همزن برقی بزنم واس گوله هاش!!!