2777
2789
عنوان

دعانویس

100 بازدید | 6 پست

لطفا کسایی که میگن نه نکن و اینا اصلا نیان

کسایی که تجربشوداریو و دعانویس کار بلد میشناسید لطفا معرفی کنید به شدت نیاز دارم. البته اول طرف رو امتحان میکنم ببینم میتونه خودش بدون اینکه من بگم نیتمو بگه یا نه

حواست باشه

کلاه بردار زیاده اینجا

مرتضی خرسند گولت نزنه

مامی۲تایی سابقم...خواستنت عادتی ست ک محال است ترکش کنم ای خورشید روزهایم و مهتاب شبم....مامان س تا وروجک هستم متولد های ۹۹.....۴۰۱....۴۰۳....دیگه با من از خستگی حرف نزن

حواست باشهکلاه بردار زیاده اینجامرتضی خرسند گولت نزنه

نه عزیزم حواسم هست

گفتم که اول امتحانش میکنم بعد

من خودم یه دعانویس داشتم قبلا خدا بیامرزتش حیف که مرده کارش عالی بود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم حواسم هست گفتم که اول امتحانش میکنم بعدمن خودم یه دعانویس داشتم قبلا خدا بیامرزتش حیف که مر ...

ببین بعضیا کاربلدن

این مرتضی خرسند نمیدونم از کجا اسم و اسم بچه ی دوستمم بهش گفته بود

دوستمم اعتماد کرده بود بعدش پولشو بالا کشید

مامی۲تایی سابقم...خواستنت عادتی ست ک محال است ترکش کنم ای خورشید روزهایم و مهتاب شبم....مامان س تا وروجک هستم متولد های ۹۹.....۴۰۱....۴۰۳....دیگه با من از خستگی حرف نزن

ببین بعضیا کاربلدناین مرتضی خرسند نمیدونم از کجا اسم و اسم بچه ی دوستمم بهش گفته بوددوستمم اعتماد کر ...

اینی که میگی بو نمیدونم ولی دعانویس من خدا بیامرز با دعاهاش معجزه میکرد برای چند نفر انجام داد خودم دقیقا روز بعدش تاثیرشو به چشم دیدم. خیلی سال دعانویس من و خانوادم بود