2777
2789
عنوان

با همچین دوستی چجوری رفتار کنم؟

740 بازدید | 25 پست

سلام من کلا اهل رفیق بازی نیستم ۲.۳تا دوست دارم که از دوران مدرسه با همیم تا الان یکی از دوستام خییلیییی باهاش صمیمی بودم تو مجردیم باهام زندگی میکرد خلاصه از جیک و پوک هم خبر داشتیم الان من ۳ساله ازدواج کردم و باردارم هروقت میاد خونم میشینه جلو شوهرم هی میگه فلان پسر و یادته اونو یادته اونجا میرفتیم یادته انننقد بهش گفتم بابا این حرفارو جلو شوهرم نزن هی گفت ببخشید حواسم نبود ولی باز هر دفعه گفت تا دفعه ی اخر شوهرم بهش گفت هرکس تو مجردیش واسه خودش یجوری زندگی کرده دیگه الان دلیلی نداره هی بخوای از خاطراتتون بگی دیگه حق نداری جلو من از این چیزا تعریف کنی اونم ناراحت شد گفت دیگه اصن نمیام خونتون.بازم هزار بار بهش گفتم سیما منو تو اینستا زیره عکسه غذا تگ نکن میدونه من شرایطم چجوریه که هر غذایی هوس کنم شاید نتونم بخورم چون خودم استراحت نسبی دارم اشپزی نمیکنم همه کارامو شوهرم میکنه که اونم به تشپزی نمیرسه معمولا از بیرون میگیره.بخدا هزاااربار بهش گفتم انقد عکس غذا نفرست برام باز روزی ۱۰بار میفرسته میگه حواسم نبود.منم الان چند روزه هرچی پیام میده جوابشو نمیدم خستم کرده حس میکنم میخواد همش اذیتم کنه به زندگیگ حسادت میکنه.شما جا من بودین چیکار میکردید باش؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بهانه ای رو جور می کردم  که سرگرمش هستم وقت ندارم پیام بدم کم کم پیام دادنت رو قطع کن  بعدش هم رفت و امد

از ادم بد  دوری کن  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

شوهرم میگه چون همه مجردیتو باهاش بودی الان که ازدواج کردی اون احساس تنهایی میکنه میخواد هرجور شده دوباره تورو داشته باشه.چون واقعا جز من دوستی نداره کلا اخلاقش اینجوریه انگار نمیتونه با کسی دوست بمونه

یه بهانه ای رو جور می کردم  که سرگرمش هستم وقت ندارم پیام بدم کم کم پیام دادنت رو قطع کن   ...

خیلی دوست دارم باهاش قطع ارتباط کنم میترسم به زندگیم لطمه بزنه

از عمد میکنه دقیقا یکی از فامیل های ما هم که خیلی صمیمی بودیم این کارو میکرد, مثلا تو مجردی, به هم میگفتیم اگه شوهر کردیم طلاق میگیریم و مهریمونو میذاریم اجرا بعد ازدواجم دقیقا همین حرفو به خواهر شوهرم زد خواهرشوهرمم ازم ناراحت شد و گفت دستت درد نکنه 

بي توجه باش بهش خسته شه عكس العمل نشون نده ، منم ي همچين دوستى دارم دم ب ديقه ميگه شوهرت كجاس شوهرت چيكار ميكنه همش گزارش ميخواد ازم ...چند روزه پي ام ميده تلگر ام ميخونم ولي جواب نميدم هروز ميگه سلام سلام سلام ااااههههه

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!