2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزایی که احتمالا هیچوقت اتفاق نمیوفته رو فکر میکنم درکل به بدترین چیزا تپش قلب میگیرم

سر کار برو

وقتی میشینی توی خونه هزار تا فکر و خیال میاد تو ذهنت

وقتی سرت شلوغ باشه و فکرت درگیر باشه فکر و خیال نمیکنی دیگه

سلام من نمیدونم مشکلت تا چه حدی ولی منم همین طورم.تنهاراهی که میتونی انجام بدی فعالیت کردن هست حالا هر فعالیتی که باعث میشه آرامش بگیری.یکی باورزش وپیاده روی صبح یکی با کارهای هنری یکی با مطالعه ....من خودم کارهای هنری که انجام میدم آرامش میگیرم هربار هم دنبال یه فعالیتی میرم مهم نیست که عالی باشی فقط مهم اینه تو اون رشته همه تلاشت رو بکنی .....تنبلی هم بیشتر میکنه مشکلات روحی و ذهنی رو

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
دقیقا میخواستم همینو به استارتر بگم

ب نظرت من مریضم؟

چیکار کنم؟

من همیشه خونه ام..بیرون نمیرم خیلی کمممم.. فقط دکتر و بازار..مثلا مهمونی عروسی و عزا کلا شلوغی برام عذاب...سرخ میشم عرق میکنم..ممکنه سوتی بدم و معده درد..اما دقت کردم چند بار برم خوب میشم باز چند وقت نرم همینم!

سلام من نمیدونم مشکلت تا چه حدی ولی منم همین طورم.تنهاراهی که میتونی انجام بدی فعالیت کردن هست حالا ...

منم بیشتر روز رو بیکارم میخوام باشگاه ثبت نام کنم امیدوارم تاثیر بزاره خیلی ممنونم 🙏❤️