2777
2789
سر کار برو وقتی میشینی توی خونه هزار تا فکر و خیال میاد تو ذهنت وقتی سرت شلوغ باشه و فکرت درگیر باشه ...

منم همش فکر میکنم و استرس و همیشه مریضم همیشه ها...معده درد ریزش مو دارم کچل میشم و پوست خشک دست درد پا درد همه جام...باد اعصاب بدنم میچرخه همش..کسل..تنبلی تخمدان و تیروعید کم کار..فریتین پایین..نگم نگم دیگ..خرابم..چندسالمه؟؟؟

۲۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظرت من مریضم؟چیکار کنم؟من همیشه خونه ام..بیرون نمیرم خیلی کمممم.. فقط دکتر و بازار..مثلا مهمونی ع ...

مریض نیستی ولی دستی دستی داری خودتو مریض میکنی

خود منم مثل شما بودم

الان سر کار میرم

اینقدر حالم بهتر شده هااا

نه معده درد دارم نه افسرده هستم

با روانشناس هم صحبت کردم قبل سر کار رفتن و گفت خودتو مجبور کن بری بیرون از خونه چون هر چقدر بیرون نری کم کم افسردگی میگیری

منم همش فکر میکنم و استرس و همیشه مریضم همیشه ها...معده درد ریزش مو دارم کچل میشم و پوست خشک دست درد ...

وایییییی سنی نداری که

پس به سن من برسی چی میشی؟؟؟

والا من سن شما بودم سرشار از انرژی بودم الان مثل شما شده بودم که با سر کار رفتن خوب شدم

مریض نیستی ولی دستی دستی داری خودتو مریض میکنیخود منم مثل شما بودم الان سر کار میرم اینقدر حالم بهتر ...

دقیقاا با جمله اول موافقم...

پس چاره همینه درسته؟

چون من میگم اگ مشکل باشه باید همیشه باشه...چرا میرم میخوامبرم چرا بهتر میشم..و

وایییییی سنی نداری که پس به سن من برسی چی میشی؟؟؟والا من سن شما بودم سرشار از انرژی بودم الان مثل شم ...

چندی؟

نمیدونم شاید نرسم😂😂

چی بگم عزیزم..زندگیم سخته..دعام کن بهتر بشم..مجردموهمین بدترم میکنه؟