2777
2789

من تجربه ندارم ولی هروقت بیرون میبینم اونی که کنار همه بچه ها راحت ترن مخصوصا که خوابشون میبره توی کالسکه توی اون که پشت هم هستن انگار درست جا نیست چروکیده میشن و میخوابن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بودی کنار هم میگرفتی؟؟

اره قطعا . من زمان خودم هم که باید میگرفتم تقریبا ۱۵ سال پیش تازه کالسکه عصایی مد شده بود یه مدلا بود کم جا با یه صندلی جمع و جور که بچه نشسته توش میخوابید من از همون مدل قدیمیا گرفتم که پهن تر بود خوابیده هم میشد . تنها وسیله ی سیسمونیم که لاشه شد بعد دو بچه انداختم دور هم همین کالسکه بود . چون هم ماشین ندارم هم اهل خرید و پیاده رفتنم هم سفر چندتا رفتیم باهاش . دیگه بچه کامل فضا داشت و راحت نشسته بود توش یا میخوابید. استفاده از کالسکه به سبک زندگیت خیلی ربط داره اگر استفاده ات در حد منه حتما کنار هم بگیر هم بچه ها راحت ترن هم در نتیجه خودت چون خسته بشه میخواد بغلش کنی

اره قطعا . من زمان خودم هم که باید میگرفتم تقریبا ۱۵ سال پیش تازه کالسکه عصایی مد شده بود یه مدلا بو ...

فقط کنار همیا یه بدی که دارن بخاطر عریض بودنشون ممکنه تو جاهای شلوغ یا مسیرای کم عرض اذیت کننده باشن

فقط کنار همیا یه بدی که دارن بخاطر عریض بودنشون ممکنه تو جاهای شلوغ یا مسیرای کم عرض اذیت کننده باشن

میگم من واقعا تجربه خریدشو ندارم که بیشتر کمک کنم من فقط به نی نیا دقت میکنم مخصوصا دوقلو که خوشمزه تر هم هستن 😍😍 ولی مدلای خوب و جمع و جورش،هم دیدم که به نظر خارجی میومد . دیگه قیمت و ایناشو نمیدونم . ولی به نظرم تمرکزتو بذار روی کنار همی همون مدل قدیمیاش هم که دیدم زیاد عریض و ازار دهنده نیست . وقتی تصمیمتو بگیری مرحله بعد مقایسه برندا هست مثلا میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری یا تو گوگل سرچ کنی بعد دو سه تا برند که نهایی شد بری از نزدیک ببینی . بعضی وقتا تو دیوار هم در حد نو میذارن واسه فروش حتما سر بزن