2777
2789
عزیزم ،هیچ چیز تو این دنیا ارزش خودکشی ندارهخودکشی یعنی از رنج و ناراحتی موقت، خودتو بندازی تو رنج و ...

چرا همیشه نگران عذاب باشیم؟؟

چرا هیچ خوشی بهمون نیومد نگو امتحان که متنفرم از این دلایل آبکی

طرف تو خانواده ای به دنیا اومد که تحصیل کرده هست پدر سالم داره خودش تحصیل و ازدواج عالی پول عالی بچه سالم بعد من هر چقدر زور میزنم نمیرسم

چون نه پدر و مادر دانا بودن و تحصیل کرده نه پولی در میان حتی پول کم هم نیست بشه پس اندازه نه میشه ازدواج کرد

تهش میگید خواست خدا یا خدا به اندازه ظرفیت هر کس امتحان میکنه

هیچ عدالتی تا الان ندیدم تهش میگن خودت مقایسه نکن حس بد نگیری خوب منم آدمم طبیعی دلم میخواست محبت ببینم کمک بخور تو سرشون چرا با آبرو آدم بازی کردن چرا محدود کردن

بیخیال ظریفتمون اگر تکمیل شد پس مشکل از ما نیست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چون که من خودم مریضم عصبی وروانی هستم هرچقدر پیششون بمونم بیشترعذاب میکشن باید من برم اینجوری بهتر م ...

نمیگم به خاطر بچه بمون نه

نمیگم عذاب میدن بهت اون دنیا اینم نه

فقط برای خودت چون معلوم نیست واقعا بمیری یا زنده بمونی بعد دردش زیاده

چرا همیشه نگران عذاب باشیم؟؟ چرا هیچ خوشی بهمون نیومد نگو امتحان که متنفرم از این دلایل آبکی طرف تو ...

چی بگم عزیزم

هممون یه جور مشکل داریم، حتی اونی که فکر میکنیم غرق در خوشیه، این دنیا قرار نیست به کسی خوش بگذره

خدا عادله، ولی عدالتش تو این دنیا محقق نمیشه و اون دنیا قراره جبران تمام آرزوهای به دل مونده مون بشه

شاید چون درکی از اون دنیا نداریم دلمون آروم نمیگیره، ولی چه کنیم مجبوریم این دنیا رو با تمام رنج هاش تحمل کنیم تا حداقل بعدش به آرامش ابدی برسیم

ولی خودکشی هر دو دنیا رو از دست میده و رنج ابدی میمونه، این دنیا خوبیش اینه که میدونیم بلاخره تموم میشه میره، ولی اون دنیا همه چیزش ابدیه، هم رنجش هم خوشیش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چون که من خودم مریضم عصبی وروانی هستم هرچقدر پیششون بمونم بیشترعذاب میکشن باید من برم اینجوری بهتر م ...

شیطون داره راهنماییت میکنه هم خودتو هم بچه هاتو از چاله بندازی تو چاه

اینکه نشد راه

عزیزم ،چقدر ناراحت شدم

ان شاء الله امام رضا خودش عنایتی کنه و از این رنج رها شی

ولی بازم چاره اش خودکشی نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چی بگم عزیزم هممون یه جور مشکل داریم، حتی اونی که فکر میکنیم غرق در خوشیه، این دنیا قرار نیست به کسی ...

جز شعار چیزی ندیدم

الان بی سواد بودن خانواده ام قرار چجوری جبران بشه؟؟

مادرم بره جهنم به چه کارم میاد؟؟

یکی راحت با امکانات ازدواج کنه راحت درس بخونه تو آرامش یکی شب و روز پنهانی از بقیه گریه کنه تازه ازدواج نکنه از راه دیگه میره که به قول شما میفرستنش جهنم

اینکه میگی خدا عادل ولی جهان ناعادل اشتباه کسی که خودش عادل میدونه تو هر دو میتونه عدالت داشته باشه یا نمیخواد خودش یا عادل نیست

بیخیال همیشه یک دلیلی میتراشید

فقط نکته اینکه کسی که واقعا رنج کشید باشه با این حرفا از خودکشی منصرف نمیشه چه بسا عصبی تر هم بشه

جز شعار چیزی ندیدمالان بی سواد بودن خانواده ام قرار چجوری جبران بشه؟؟مادرم بره جهنم به چه کارم میاد؟ ...

ببین رازش تو اینه که

نه داشته های اون واسه اینه که خدا دوسش داره و نه نداشته های این واسه اینه که خدا دوسش نداره

هر دو امتحانه که مشخص بشه کدوم بنده ی واقعی هست

هم از نعمتهای اون سوال میشه که چجوری و در چه راهی مصرف کرده هم صبر این سنجیده میشه

مثل ایوب و سلیمان

ممنون ولی این تعبیر برای افرادی مثل خودت کاربرد داره نه من

معمولا هم امتحان نعمتو اکثرا نمره نمیارن چون یا حق خدا رو نمیدن یا حق مردمو یا غافل میشن یا درست مصرف نمیکنن

خلاصه سختتره ظاهرش قشنگه