2777
2789

اگر کسی اذیتت میکنه که اصلا نذار دمیارو واسه اون راحت بذاری و بری

اگر مشکلی داری و میترسی اتفاقی بیفته من بهت قول میدم ذهن ما خیلی عجیب تر از اون اتفاق و ترسناک تر از اون اتفاق پیش بینی میکنه

وایسا و زجنگ خودکشی برا ضعیفاست

بالاخره یروز میمیریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کردی چ به روز بچه هات میاد بعده تو

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نه کنکوری نیستم دوتا بچه هم دارم

به بجه هات فک کن بعد شما ویلون میشن زیر دست دیکران و زن بابا قوی باش گلم مشگلات همیشه هست باید ساخت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

توروخدا ابجی هیچوقت اینکارو نکن بخدا هممون مشکلات داریم و درگیریم

یکی از آشناهای ما جلوی 3 تا بچه های قدو نیم قدش خودشو آتیش زد و مرد.... فقط خدا میدونه تا مادره بسوزه و بمیره اون طفل معصوما چی کشیدن الانم افتادن زیردست این و اون

یه نفر خودشو دار زده بود و به طرز فجیعی فوت کرد که چشاش زده بوده بیرون الان مادرش هر روز میمیره و زنده میشه واقعا این کار یعنی چی؟

دلت برای پدر و مادرت نمیسوزه برای بچه هات چی که زندگی کردنو بدون تو بلد نیستن اگه این کارو بکنی یه عمر لعنتت میکنن

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

عزیزم ،هیچ چیز تو این دنیا ارزش خودکشی نداره

خودکشی یعنی از رنج و ناراحتی موقت، خودتو بندازی تو رنج و عذاب ابدی آخرت

تو یکی از برنامههای زندگی پس از زندگی، دقیق یادم نیست کدوم قسمتش بود

اون شخص یه نفر رو میبینه اون دنیا که دنبال کسی میگشت، خلاصه با هم همراه میشن، و بهش میفهمونن که اون کسی که دنبالش هستین فلان جاست

این دوتا با هم میرن و میرسن به جای وحشتناکی و هی باید پایین تر و پایین تر میرفتن، و هر مرحله عذاب و جایگاه بدتر و بدتر میشد، و خلاصه میرسن به جای وحشتناکی که تاریکی مطلق بود و یه زنی رو که تا گردن غرق در لجن متعفن بود و وضع خیلی وحشتناکی داشت میبینن، ولی تا چشمش میفته به اون شخصی که داشت دنبالش میگشت نگاهشو از شرمندگی زیاد میدزده، و این شخص هم بدون اینکه باهاش حرفی بزنه به این همراهش میگه بیا بریم دیگه نمیخوام ببینمش

و این همراه متوجه میشه این شخص دنبال مادرش میگشته که خودکشی کرده بود و دنبالش بود تا ازش سوال کنه چرا این کار رو کرده و با این کارش زندگی بچش هم نابود کرده

توکل کن به خدا، ان شاء الله به زودی مشکلت هر چی هست حل شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم