جوگیر۲ مدیر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2208 عنوان بات تل | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست باتی و میشناسین که پیامای طرف بیاد بالاواسه من شانسش تموم شد20 تا پیام و میشد بالا بیارم🥲 ❤️ دیروز | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2208 واییی چ جالب میشه لینکشو بدی؟ درخواست بده بفرستم عزیزم ❤️
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2208 حالا برای کی میخوای اینکارو بکنی 😁خب برو تو اکانت تلگرامش راحت تره که برای نامزدم🥲😂نمیزاره ک ❤️
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2208 خیلی زشته ملت دیگه امنیت ندارن شما دوس داری کسی از کارات سر دربیاره؟ خودش دراورده و پیامامو واسه خودم فرستادپس منم میکنم ❤️
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2805 خودش دراورده و پیامامو واسه خودم فرستادپس منم میکنم این بچه بازیا چیه بیخیال اگه همچین ادمیه اصلا باهاش ارتباطتو قطع کن اینجوری راحت تری *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16540 برای نامزدم🥲😂نمیزاره ک مردی که باعث بشه اینطوری شک کنی و نزاره گوشیش برداری به درد نمیخوره و بی عرضه اس یا باید ادب شه یا بندازش دور به درد نمیخوره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....