جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2197 عنوان بات تل 169 بازدید | 20 پست باتی و میشناسین که پیامای طرف بیاد بالاواسه من شانسش تموم شد20 تا پیام و میشد بالا بیارم🥲 ❤️ امروز | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2780 یاخدا پیامارو هم نشون میده؟😑😑 *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16541 چ پیامی ؟ چت های خودتون ؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2197 چ پیامی ؟ چت های خودتون ؟ پیامایی که توی کانالا دادهکسایی ک باهاشون چت کردهچنل و... ک عضوهکامنتایی ک گذاشتهپیامای شخصی و ن🥲 ❤️
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2197 یاخدا پیامارو هم نشون میده؟😑😑 پیامایی که توی کانالا داده کسایی ک باهاشون چت کرده چنل و... ک عضوهکامنتایی ک گذاشتهپیامای شخصی و ن🥲 ❤️
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2780 پیامایی که توی کانالا داده کسایی ک باهاشون چت کرده چنل و... ک عضوهکامنتایی ک گذاشتهپیامای شخصی و ن� ... اهان چه کار کثیفی 😬 *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 16541 پیامایی که توی کانالا دادهکسایی ک باهاشون چت کردهچنل و... ک عضوهکامنتایی ک گذاشتهپیامای شخصی و ن🥲 حالا برای کی میخوای اینکارو بکنی 😁خب برو تو اکانت تلگرامش راحت تره که مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2197 چی هست اصلا تو تلگرام باتهایدی طرف و میدیبالا میاره ❤️
pishiimalos عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 782 پیامایی که توی کانالا دادهکسایی ک باهاشون چت کردهچنل و... ک عضوهکامنتایی ک گذاشتهپیامای شخصی و ن🥲 با یه شماره دیگه تل عضو شو نگاه کن.میشه لینکشو بدی قبل داشتم پاک شد
جوگیر۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2197 با یه شماره دیگه تل عضو شو نگاه کن.میشه لینکشو بدی قبل داشتم پاک شد درخواست بده بفرستم عزیزم ❤️
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2780 چراخیلی چیزارو فهمیدم خیلی زشته ملت دیگه امنیت ندارن شما دوس داری کسی از کارات سر دربیاره؟ *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"