2777
2789
عنوان

سهیل پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 88 پست
😂🤦😭وای چرا آخه چیشد که تو پیشقدم شدیاگه لباس قشنگی اوکی هست همون بپوش هزینه نکن اومده بود خونتون؟

نه پیام داد پنجره رو باز کن منم باز کردم دیدم با مدیر تو ماشینه .

اومد بیرون و دیدم پاستیل و شکلات باهاشه . سریع پیرهنم رو عوض کردم ولی چشام قرمز و پف کرده و موهامم تند تند با دست صاف کردم . خونم هم پر بود از جزوه پاره شده چون گریه میکردم و پاره میکردم از ناراحتی...

اومد بالا و ب...لم کرد نمیدونم چرا مثله همیشه جلوش رو نگرفتم و غر غر نکردم و خرذوق شدم بعد جوگیر شدم و بعد اینکه پیشونیم رو.... منم بو.....

نه پیام داد پنجره رو باز کن منم باز کردم دیدم با مدیر تو ماشینه .اومد بیرون و دیدم پاستیل و شکلات با ...

چنی باحال 😂🥹خودت نخور خاطره میشه حس قشنگیه اون هم بو....اول بهتر

حتما از گل کیکت عکس بزاری ببینممم

دلم را جا گذاشته ام در نگاهی که در کمال گیرایی آمده بود تا خانه ام را بسوزاند.🫠❤️🩹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چنی باحال 😂🥹خودت نخور خاطره میشه حس قشنگیه اون هم بو....اول بهتر حتما از گل کیکت عکس بزاری ببینممم

بعد دوستم از اینور میگفت نشین جفتش گفتم الان بغ....لشم😂

ولی احتمال داره عکس رو نذارم میترسم هویتم لو بره اونوقت ابرومم میره

بعد دوستم از اینور میگفت نشین جفتش گفتم الان بغ....لشم😂 ولی احتمال داره عکس رو نذارم میترسم هویتم ل ...

😂😂همیشه اخطار میده رفیقا

فک نکنممم

دلم را جا گذاشته ام در نگاهی که در کمال گیرایی آمده بود تا خانه ام را بسوزاند.🫠❤️🩹

😂😂عجوله

دوستم میگفت زوده خاله شم بلندش کن .

پیرهنشو هم خودم در اوردم چون راحت نبود .. عژببببب هیکلی داشتا . یه دو.سه ساعت موند و بعد رفت منم سعی کردم کاری نکنم باهاش😂😂🤦♀️

دوستم میگفت زوده خاله شم بلندش کن .پیرهنشو هم خودم در اوردم چون راحت نبود .. عژببببب هیکلی داشتا . ی ...

خانواده نفهمیدنن

خانواده نفهمیدنن

نهههه طبقه پایین بودن من بالا الته مامانم اومد بالا ولی تو اتاق نیومد و بعد کلی فحش به سهیل داد که ادم عوضی ای هست که مثلا مشاورت بود و ازت بزرگتره و .... هزارتا فحش و ..... دلم برا سهیل سوخت😂

نهههه طبقه پایین بودن من بالا الته مامانم اومد بالا ولی تو اتاق نیومد و بعد کلی فحش به سهیل داد که ...

جررر😂😂😂بیچاره سهیل

ناراحت شد بعد هیچ حرف نمیزد..بچمو سرهمین رودار کردم و گذاشتم رو تخت پیشم دراز بکشه که از دلش درباد

😂😂هیچی دیگه گفتی بچم کار تمومه

مثلا من بچش بودم😂🤦♀️بعدم ساحلی واسه خواب پوشیدم ازین کوتاه پرنسسی ها و دیگه هیج موند تا بعد چند سا ...

😂🥹دلش بردی حسابی