2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نیاز ب معجزه دارم😞برام بفرست قشنگم ممنون😘🌷

چهارده روز، پیش از طلوع آفتاب دو رکعت نماز توسل به حضرت علی اصغر علیه السلام بخوانید، نماز را تمام کرده سر به سجده بگذارید و چهارده مرتبه بخوانید: «الّلهُمَ اُنْشِدُکَ بِدمِ المظلُوم اِقضِ حاجَتی»

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

حسش نسبت بهم چیه؟ممنون میشم واقعیتو بگی.۸ ماه کاتیم خودشم گفت دیگه نمیخوام باهات باشمولی رفتارش چیز ...

حس میکنم ب شدت ادمه تاکسیکیه..

نسبت بهت سرده... ازت بدش نمیاد شاید حتی دوست هم داشته باشه اما کمرنگ شده احساساتش.

حس میکنم فکر میکنه این رابطه ب درد نمیخوره و نشدنیه.

زیاد بهت فکر میکنه

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

چهارده روز، پیش از طلوع آفتاب دو رکعت نماز توسل به حضرت علی اصغر علیه السلام بخوانید، نماز را تمام ک ...

خیلی ممنون عزیزم چ وقتی خاستمو بگم؟

روشه نماز رو هم بگین لطفا

یعنی امسال یا وقت گل نی میاد😅🥲مغرور که هست.پس یعنی الان کسی توی زندگیش نیست؟؟خب پس چطوری بهم برمیگ ...

اره ، خیلی مغرور ، نه اگرم باشه عاشق شون نیست

ولی خوب ت روحت نصبت به اون حس میکنم خیلییی لطیف تره🥺

حس میکنم ب شدت ادمه تاکسیکیه..نسبت بهت سرده... ازت بدش نمیاد شاید حتی دوست هم داشته باشه اما کمرنگ ش ...

من شما نپرسیدم لطفاً نظرتون و حستون برای کسی

که از شما نپرسیده ندهید.من از دخترک خانم پرسیدم.

لطف کنید شما هم دیگه این کارتون تکرار نکنید من با هر کسی

تبادل انجام نمیدم

من شما نپرسیدم لطفاً نظرتون و حستون برای کسیکه از شما نپرسیده ندهید.من از دخترک خانم پرسیدم.لطف کنید ...

اشتباه گرفتم ببخشید.

اره کاره بدیه واقعا من متوجه نشدم ک منظورتون با من نبود.

ببخشید

خیلی ممنون عزیزم چ وقتی خاستمو بگم؟ روشه نماز رو هم بگین لطفا

کامل توضیح داده ۱۴روز دوهفته میشه شروع کن قبل طلوع آفتاب الان دیگه آفتاب بالا نیومده بخونی دورکعتی مثل نماز صبح هدیه به حضرت علی اصغر برای ازدواج رکعت دوم تمام شد سربه سجده میزاری دعا آخری میخونی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹