2777
2789
ادم زیاد دخترخوب ولی پول نیس مسله پول خیلیها بخاطر پول نمیرن جلو میدونن خانواده دختر خواسته ها دارن

اره خب منم خواسته دارم اما میشه از بعضی هاش گذشت چاره ای نیست

یکی هست داره و واقعا میتونه اما یکی نیس نمیتونه مثل من پارتنرم

دلم اونی میخواد که بتونه اما هرکی میاد نمیتونه میدونم شرایط بده اما یعنی یه جعبه شیرینی نمیتونه بیاره؟

که دلم نشکنه از بدیختیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم یار و یاور میخواد شوهر خوب واقعا خوبه

والا من ۲ ماهه کات کردم اصلا نمیتونم حالا حالاها به کسی فکر کنم، نمیدونم شما چطور بعد طلاق انقد زود به خودتون میاید، کو شوهر خوب اخه دختر خوب، بشین اگه موقعیت خوب اومد ازدواج کن اگه نه یه کم صبر کن، والا متاهلاشم همه تنهان

ادم زیاد دخترخوب ولی پول نیس مسله پول خیلیها بخاطر پول نمیرن جلو میدونن خانواده دختر خواسته ها دارن

یعنی با اونهمه سختی تمیز کاری و هزینه که کردیم تو سه جلسه لایق یه جعبه شیرینی نبودم؟

دلم اونی میخواد که بتونه اما هرکی میاد نمیتونه میدونم شرایط بده اما یعنی یه جعبه شیرینی نمیتونه بیار ...

نن پارتنرم ۸ سال باهمیم 😅نشده تاحالا

عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲

ببین معمولا کسایی که زیاد میرن خواستگاری نمیتونن تو همه خواستگاریا هزینه کنن، اینا احتمالا زیاد خواستگاری رفتن، بنظرم یکی دوبار باهاش بیرون برو ببین خرج میکنه یا کلا خسیسه

والا من ۲ ماهه کات کردم اصلا نمیتونم حالا حالاها به کسی فکر کنم، نمیدونم شما چطور بعد طلاق انقد زود ...

منم از کات کردنم یه سال بیشتر میگذره جدایی رسمی اونقدره

والا من ۲ ماهه کات کردم اصلا نمیتونم حالا حالاها به کسی فکر کنم، نمیدونم شما چطور بعد طلاق انقد زود ...

منم از کات کردنم یه سال بیشتر میگذره جدایی رسمی اونقدره

ببین معمولا کسایی که زیاد میرن خواستگاری نمیتونن تو همه خواستگاریا هزینه کنن، اینا احتمالا زیاد خواس ...

خب آبمیوه فروشی یه چی سفارش دادم گرفت

نگفت نمیگیرم اما ما آشنا بودیم تقریبا