2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂🥲🥲

بخدا

خدایا... مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی، نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است.خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند. خداوندا... بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد.

برو شوهر کن انگار استارتر زورت کرده چنان به شما ربطی نداره

زور نکرده. دلم میخواد فاز اینای ک خودشون شوهر میکنن ب بقیه میگن نکنین رو بدونم؟ هنوزم دیر نیس اونی ک خوشش نمیاد اگه راس میگه طلاق بگیره

..

زور نکرده. دلم میخواد فاز اینای ک خودشون شوهر میکنن ب بقیه میگن نکنین رو بدونم؟ هنوزم دیر نیس اونی ک ...

فازش رو بعدا میفهمی

که ایشالله هم نفهمی ازدواج موفقی داشته باشی

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

گوش ندید دخترا

ازدواج بهترین مرحله زندگی و شیرین ترین بخش عمره

بعد ازدواج میفهمید شوهر حتی از پدرمادر هم خیلی خیلی بهتره البته به شرط اینکه ادمتونو درست انتخاب کنید و زیر ۲۵ ۲۶ هم ازدواج نکنید

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌