2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم سوره و کدوم ایه ؟

این یکیش هست موارد زیاد دیگه ای هم هست ک به کرات خدا وعده داده ک روزی شما وفرزندانتون رو ازجایی ک حتی فکرشو نمیکنید میرسونم

اسراء : وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُم إنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْءًا كَبِيرًا ﴿ 31 ﴾ جزء 15

و از بیم تنگدستى فرزندان خود را مکشید .ماییم که به آنها و شما روزى مى بخشیم .آرى ، کشتن آنان همواره خطایى بزرگ است.

شما عقايدشون با هم تضاد داره و فقط چيز هاي خودش رو براي خودتون برداشتيد . مگه نميگيد خدا عدل هست ؟ پ ...

نمیدونم چرا حس میکنم ته این بحث ب ی چیز کاملا متفاوت با بحث محکوم میشیم 

شما عقايدشون با هم تضاد داره و فقط چيز هاي خودش رو براي خودتون برداشتيد . مگه نميگيد خدا عدل هست ؟ پ ...

ببین شماهم داری دوتا چیزو باهم قاطی میکنی خدا عادله ولی راه درست و غلط و به بنده هاش نشون داره اونا دارن با عقلشون راه و انتخاب میکنن یه سری میشن ظالم دزد قاتل یه سری میشن مظلوم الان ترامپ اومده تو قانون مهاجرت مادر و بچه رو از هم جدا کرده تقصیر عدالت خداست یا بچه؟؟یه پدری میاد بچه معلولشو شکنجه میده تقصیر خداست مشکل بنده ها هستن

از دوستانی که تجربه های شخصیشون رو با من در میان میذارن ممنونم. اگه ممکنه ول کنید بچه های کار و جنگز ...

عزیزم بهتره واقع بین باشی

بچه خیلی خرج داره 

الان کسی ک پدرش ماهی 12 ملیون حقوق داره روزیش با بچه ای ک پدرش ماهی 1 تومن میگیره برابر نیست

اره خورد و خوراکش تامین میشه چوناهی پدر مادو از خاسته های خودشون میگذرن تا هاسته های بچشون تامین شه بعد با خودشون میگن روزیشو با خودش اورد 

ببین شماهم داری دوتا چیزو باهم قاطی میکنی خدا عادله ولی راه درست و غلط و به بنده هاش نشون داره اونا ...

خدا روزي رسون هستش يعني تو تمامي شرايط سخت به قول دوستان روزيشو بايد برسونه ديگه شرايط اي نبايد داشته باشه وقتي اين حرف زده ميشه 

خدايا به اميد تو ❤️
عزیزم بهتره واقع بین باشی بچه خیلی خرج داره  الان کسی ک پدرش ماهی 12 ملیون حقوق داره روزیش با ...

مساله اینجاس ک ما میخوایم همه جیز رو باعقل ناقص خودمون و حسابهای دودوتاهای مادی بسنجیم درصورتی ک روزی رسانی خدا به این جیزا کاری نداره ک بخواد مث ما دودوتا جهارتا کنه

وقتی میکه من حیث لایحتسب یعنی ازجایی میرسونم ک عقل شما قد نمیده

مساله اینجاس ک ما میخوایم همه جیز رو باعقل ناقص خودمون و حسابهای دودوتاهای مادی بسنجیم درصورتی ک روز ...

درسته

الان شما ب من جواب این سوالو بده ک چرا روزی بچه ها ب قدرت مالی خونوادشون بستگی داره؟

مرسی عزیزم 😘😘 واقعا نخونده بودم این ایه رو تا حالا  💜💜

خواهش میکنم

ایه های زیادی هست منتها من الان اینو حضور ذهن داشتم ایه های دیگه ای هم هست با این عبارت من حیث لایحتسب اگه خواستی میتونی درمورد ش سرچ کنی

درسته الان شما ب من جواب این سوالو بده ک چرا روزی بچه ها ب قدرت مالی خونوادشون بستگی داره؟

خب ما نگفتیم ک روزی.همه یکسانه

نه هرکس روزی معین و مشخص خودش رو داره ک بایه سری عوامل مادی هم درارتباطه

مثل میزان تلاش و... قطعا خانواده ای ک پدرش.شبانه روز داره تلاش میکنه با خانواده ای ک پدر معتاده یکی نیست

خدا روز ی هردورو مقدر کرده ولی اولی با تلاش به روزیش میرسه دومی با بیکاری.و بی عاری خودش مانع رسیدن روزی.خودش.و خانواده اش میشه

خدا روزي رسون هستش يعني تو تمامي شرايط سخت به قول دوستان روزيشو بايد برسونه ديگه شرايط اي نبايد داشت ...

ببین شما دوتا گروه شدید شما صد در صد سیاه اونا صددر صد سفید هرکس با توجه به شرایطش باید بچه بیاره ولی من اینو با چشمم دیدم قبل دخترم تو یه مقطعی ما خیلی وضعمون خراب بود وقتی دخترم دنیا اومد تا الان که یک سالو نیمشه خداروشکر ما لنگ نموندیم الان فکر میکنم میگم اون موقع اگه میگفتن ماهی ۸۰ تومن پول پوشکشه من قیدشو میزدم ولی الان همه چیش خداروشکر درسته ولی اینم دلیل نمیشه من ۲۰تا بچه بیارم