2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 74 پست
بی خیال گلم  وقتی اعتقاد نداری من ک نمیتونم به زور نظرتو عوض کنم

من نيومدم بجنگم با عقايدشون من از ديدگاه منطق خودم دارم نگاه ميكنم و نظر ميدم .شما گفتتون ولي همچين معني اي ميداد كه خون من رنگين تره حالا خدا به اون ها نميده منافاتي نداره !

خدايا به اميد تو ❤️
تو رو خدا بچه های کار و خیابانی رو مثال نزنید به خدا پدر و مادرای اونا خیلی حریص ان خودشون نمیخوان ...

پس بازم این قاعده جاریه

ولی واسه پدر مادهاشون مه بچه ها😢

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بچه خیابونی به احتمال زیاد خانواده و پدر مادر درست درمونی نداشته به هر حال بک خانواده سالم و اه ...

خوب منم میگم بچه روزیش باهاش میاد این تاثیرات جامعه و پدر مادر خانواده و هزارتا چیز دیگس که فقر و گرسنگی هست همین سوریه عراق آفریقا که میگن ربطی به بچه نداره استعمار و جنگ و شرایط بیرونی باعث فقره

یکم واقع بین باشیم میفهمیم که اینها همش برای التیام هست

خب اینهمه بچه تو افریقا دارن بدنیا میان خب چرا پا قدمشون خوب نیست؟ یا تو سوریه و لبنان و فلسطین؟؟ چرا جنگها به یمن حضور اینها تموم نمیشه؟

همه حرف هاي شما درست اما چرا نبايد روزي خدا شامل اون ها هم بشه ؟ مگه ما همه تو اين مملكت زندگي نميكن ...

اگر قرار بود همه چی درست باشه که ظالمی نباید وجود داشت پس دیگه خوب و بد معنی نداشت بچه معصومه پاکه روزی داره یه عده ظالم روزیشو میخورن تو همه جاهم هستن 

تو رو خدا یه سری اموزه های قبلی رو با منطق و علم قاطی نکنید دنیا دنیای واقعیت و علمه هیچی همینجوری ا ...

اینا ی سری هرافاته در راستای افزایش جمعیت 

وافعا تعجب میکنم میبینم هنوز ی عده باورش دارن 

استارتر من به طور خلاصه نظرمو بهت بگم

خدا خودش تو قران گفته من روزی تونو میدم و بچه هاتونو ازترس فقر و... نکشید حتی ازجایی ک فکرشو نمیکنید روزیشونو میرسونم

منم باور.دارم ک وعده ی خدا حقیقته و سرقولش میمونه پس دیگه به اینکه چرا بچه های خیابانی بدبختن کاری ندارم این علتهای دیگه ای داره من میدونم ک خدا سر وعده اش هست

اینا ی سری هرافاته در راستای افزایش جمعیت  وافعا تعجب میکنم میبینم هنوز ی عده باورش دارن

دقیقا کلا جهل تو  کشورهای جهان سومی بیداد میکنه 

همه چیز رو بهم ربط میدیم

بچه رو به روزی ازدواج رو به رزق

خشکسالی رو به گناه کردن

مغز ادم هنگ میکنه دو سه نسل لااقل باید بگذره تا ریشه کن بشه این تفکرات 

[QUOTE=62888475]كي داره ميخوره حقشو؟ مامان و باباش ؟ حرفتون بي معني بود يكم [/QUOTEمگه بچه های ...

عزیزگ شما هودتم الان کاملا قبول کردی ک زندگی بچه ب دارایی پدر مادرشه

چون داری میگی اوما پدر مادرشون حقشون خورده شده و نداشتن

پس بچشونم روزی نداره 

دقیقا کلا جهل تو شکورهای جهان سومی بیداد میکنه  همه چیز رو بهم ربط میدیم بچه رو به روزی ازدوا ...

استدلالی ک براساس ایه خدا توی کتاب خدا اومده خرافاتی نیست ک حتی بعد گذشت هزاران سال بخواد از جامعه پاک بشه

اگر قرار بود همه چی درست باشه که ظالمی نباید وجود داشت پس دیگه خوب و بد معنی نداشت بچه معصومه پاکه ر ...

شما عقايدشون با هم تضاد داره و فقط چيز هاي خودش رو براي خودتون برداشتيد . مگه نميگيد خدا عدل هست ؟ پس چرا تو روزي دادنش عادل نيست و فقط به خانواده هايي كه وضعيت بهتري دارن نسبت به فقرا روزي ميرسونه ؟ واقعاً خدا اينطوريه بنظرتون ؟ 

خدايا به اميد تو ❤️

از دوستانی که تجربه های شخصیشون رو با من در میان میذارن ممنونم. اگه ممکنه ول کنید بچه های کار و جنگزده و کشورای فقیرو. من هم خیلی وقتا به این قضایا فکر میکنم. اما دوست دارم بدونم کسی تجربه کرده همچین چیزی رو که خدا رو شکر مثل اینکه کم هم نیستن کسایی که وضعشون بهتر شده. سپاس از همه شما دوستان زیبا