2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من كه صحتي نداره اگر روزي رسون بود پس اين همه بچه هاي خياباني چي ميگن ؟ 

ممکنه پدرمادرشون بی احتیاطی کرده باشن مثلا بچه هاشونو دزدیده باشن

یا اینکه یه سری ظالم وجود دارن ک ب بقیه ظلم میکنن 

اینا منافاتی با روزی رسانی خدا نداره

تو رو خدا بچه های کار و خیابانی رو مثال نزنید

به خدا پدر و مادرای اونا خیلی حریص ان

خودشون نمیخوان کار کنن

بچه میارن که برن واسشون پول مفت بیارن

خودشون تن به کار نمیدن چون پول باد آورده میخوان

دخترم❤❤❤هلیااااااا
بستگی به اعتقاد قلبیت داره اگه اعتقادت قلبی نباشه حالا هرجی هم بقیه بگن اره باخودش میاره برای شما ا ...

حتی از وقتی باردار شدم مژده ی ارتقا به همسرم دادن یعنی هنوز بدنیا نیومده جلو جلو روزیشو اورد

تو رو خدا یه سری اموزه های قبلی رو با منطق و علم قاطی نکنید دنیا دنیای واقعیت و علمه هیچی همینجوری الکی درست نمیشه 

اینکه شما روزیتون خوب بوده ربط ندین به پا قدم بچه اینقدر خرافاتی نباشیم

تا این طرز فکرها هست ایرانم همینه

[QUOTE=62888475]كي داره ميخوره حقشو؟ مامان و باباش ؟ حرفتون بي معني بود يكم [/QUOTEمگه بچه های کارو نمیگی؟؟بچه های خیابونی؟؟ببین اصلا فقر از کجا میاد؟؟چرا جامعه ای که همه چی داره باید انقدر فقیر باشه حرف شما درسته ولی منمیگم اگه دزدی نبود حق خوری نبود به این شدت فقر نبود حق پدر مادر اون بچه خورده شده اگه عدالت بود جامعه اینقدر فرزندگریز نمیشد

ببین عزیزم من این معجزه رو به چشم دیدم همسرم هنوز مثل سابق داره زحمت می‌کشه الان که باردارم خدا چنان برکتی به زندگیمون داده که واقعا متعجب شدیم من که به این موضوع ایمان اوردم واقعا خدا روزیمون رو زیاد کرد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
[QUOTE=62888475]كي داره ميخوره حقشو؟ مامان و باباش ؟ حرفتون بي معني بود يكم [/QUOTEمگه بچه های ...

همه حرف هاي شما درست اما چرا نبايد روزي خدا شامل اون ها هم بشه ؟ مگه ما همه تو اين مملكت زندگي نميكنيم ؟ 

خدايا به اميد تو ❤️

اینکه حالا همسر من قرار بوده درامدش خوب بشه یا یه اتفاقی افتاده تو دنیا یمن همزمان بچه دار هم شدم و همه چیز خوب شده ربطی به پا قدم بچه نداره

پس تو عراق و افغانستان هر  روز اینهمه بچه داره بدنیا میاد چرا ناارامی و جنگ به یمن حضور اینها تموم نمیشه؟

نخیر صحت نداره

همش حرفه

اگ صحت داشت این همه بچه کار نداشتیم

اگ صحت داشت این همه بچه با عقده ی داشتن ی زندگی عادی بزرگ میشدن

اگ صحت داشت همه بچه ها باید ب یک اندازه رفاه میداشتن

ن کسی ک وضغ باباش خوبه تو بهترین امکانات و کسی ک وضع باباش خوب نیست تو حسرت خرید چیزایی ک بفیه دارن