2777
2789
گوشی لازم میشه

درسته نه اینکه موقع درس خواندن و آینده همش بچسبین اینساگرام یا هر چی

بخاطر خودتون میگم

دختر خالم اراده کرد گوشی رو کمتر کرد ، خداراشکر کمنکورش خوب بود

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمتر میشه اما حذف نمیشهچون به اینترنتش نیاز دارم برای دیدن کلاسام

درسته

امیدوارم موفق باشید

تلاش کنید

حتما برید کتابخونه محله تون ثبت نام کنید برای درس خواندن

فضای خوبی داره . سکوته

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

تو خونه هر روز عصر ورزش کن یک ساعت هر ورزشی حتی رقص میتونی کلیپاشونو از یوتیوب گیر بیاری، روزی 6 ساعت هم موظف کن خودتو درس بخونی

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

گوشی مبارک رو بندازین تو کمدکلیدش رو هم گم کنیداز فرداش رتبه تک رقمی میارین و خوش اندام تر میشید

این گوشی بلای جون هممون شده

کاش میشد اینکارو کرد

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

این گوشی بلای جون هممون شده کاش میشد اینکارو کرد

دقیقا

کاری به هیچ حرف و عقیده ای ندارم ولی نظر خودمه که اینساگرام داره بدبخت میکنه روابط و همه چی رو

پسر عموی دست گلم با خانمش که عاشقانه همو دوس داشتن آنقدر تو اینساگرام ۲۴ ساعت میچرخیدن و تحت تاثیرش قرار گرفتن الکی الکی طلاق گرفتن و اکثر زوج ها

بخاطر چشم هم چشمی

اکثر جوون ها علاقه ای به زندگی ندارن افسرده شدن فقط بخاطر گرفتن حس پوچی و تنهایی از اینستاگرام

نظم نوین جهانی داره با برنامه ریزی قشنگ مردم رو داغون میکنه

دقیقاکاری به هیچ حرف و عقیده ای ندارم ولی نظر خودمه که اینساگرام داره بدبخت میکنه روابط و همه چی رو ...

واقعا تاثیر داره اینستاگرام

مخصوصا اگه پیج های تجملی رو فالو کنی

من یکی هیچ یک از این بلاگرهارو فالو ندارم علاقه ای هم به دیدنشون ندارم

اما ناخودآگاه اثر میذاره

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

واقعا تاثیر داره اینستاگرام مخصوصا اگه پیج های تجملی رو فالو کنی من یکی هیچ یک از این بلاگرهارو فالو ...

درست میگین

باز خوبه که بلاگر ها رو ندارین

روزگار خوبی نیست

موفق باشید و خوشبخت

درست میگین باز خوبه که بلاگر ها رو ندارینروزگار خوبی نیست موفق باشید و خوشبخت

بله متاسفانه

ممنون همچنین