2777
2789
عنوان

کنکور

80 بازدید | 14 پست

بچه ها من ازتون راهنمایی میخام . خواهر زاده من رشته اش تجربیه و یک سال پشت بوده و الانم نسبت به نمره ها و درص کی خودش در آورده و رتبه اش به پیراپزشکی و علوم پایه میخوره از یه طرف میخام پشت بمونم و ۳ تا تاپ رو بیاره از یه طرف از خون و محیط بیمارستانی میترسه میخاد بره شیمی کاربرد/محض بخونه به نظرتون کدوم بهتره و آینده شغلیش بهتره . لطفا فکر کنید بچه خودتونه و راهنماییش کنید مرسی.

خب هدف خودش چیه تو سه تا تاپ با این وضعیت میتونه بره دارو ولی در کل اگر قراره بمونه پشت و نخونه بره یه رشته خودشو راحت کنه من خودم یه سال پشت بودم میدونم چقد سخته

ولی در کل اگر بخونه ارزش داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب هدف خودش چیه تو سه تا تاپ با این وضعیت میتونه بره دارو ولی در کل اگر قراره بمونه پشت و نخونه بره ...

ذاتا محیط بیمارستانی دوست نداره از خون و این چیزا میترسه غش میکنه . ولی از این میترسه که اگه بره شیمی بخونه آینده شغلی نداشته باشه چون پیش هر مشاوره ای که میریم میگه دکتر بودن بهتره و اینا و حرف درستی نمیزنن. شما از بازار کار شیمی کاربردی/ محض خبر دارین؟

مرسی از لطف تون

اگر پیراپزشکی میاره ک معمولا با خون سروکار داره و نود درصد عادت میکنناتاق عمل خوبهاگر تاپ میخواد بدو ...

از درآمد رشته های پیراپزشکی خبر دارین؟ احساس میکنم زحمتی که میکشن بیشتر از حقوقی که میگیرن

ذاتا محیط بیمارستانی دوست نداره از خون و این چیزا میترسه غش میکنه . ولی از این میترسه که اگه بره شیم ...

هر شغلی ب عرضه و زرنگیت هم بستگی داره

راست میگن مشاوران

پزشک بودن سریعتر رشد میکنه و شیمی محض باید تلاش کنی راه پیدا کنی

ذاتا محیط بیمارستانی دوست نداره از خون و این چیزا میترسه غش میکنه . ولی از این میترسه که اگه بره شیم ...

نه راستش من خبر ندارم...ولی خب در کل فکر کنم پیراها خیلی بهتر باشه چون تو این اوضاع داغون کشور لااقل شغل تضمینه

هر شغلی ب عرضه و زرنگیت هم بستگی دارهراست میگن مشاورانپزشک بودن سریعتر رشد میکنه و شیمی محض باید تلا ...

حرفتون کاملا درسته ولی این بچه از این میترسه که پشت بمونه و باز اینا رو بیاره و رتبه اش به ۳ تا تاپ نرسه باز. ریسک خیلی بزرگیه و خیلی میترسه

از درآمد رشته های پیراپزشکی خبر دارین؟ احساس میکنم زحمتی که میکشن بیشتر از حقوقی که میگیرن

خب گاهی اینطور پیش میاد ولی از نظر اینده شغلی بهترن

اتاق عمل خیلی خوب فعالیت کنی و دستیار بشی اینا حول هشتاد میلیون میتونی در بیاری در یک شهرستان متوسط(خیلی باید وارد باشی)

پرستاری اورژانس از پنجاه میلیون ب بالاست تک شیفت

بخش و ...از سی و پنج ب بالا

هوشبری و مامایی و اینام همون رنج سی و پنج ب بالا

حرفتون کاملا درسته ولی این بچه از این میترسه که پشت بمونه و باز اینا رو بیاره و رتبه اش به ۳ تا تاپ ...

خب بره فوقش بعدا دید امادگی داره کنکور بده

واقعا تو شرایط ایران موندن پشت کنکور سخته

من خودم رفتم

الان میخوام سالهای اخیر کنکور بدم

خب گاهی اینطور پیش میاد ولی از نظر اینده شغلی بهترناتاق عمل خیلی خوب فعالیت کنی و دستیار بشی اینا حو ...

خیلی ممنونم عزیزم. والا من از این بچه بیشتر استراس دارم نگرانشم گفتم بالاخره چند تا راهنمایی میشنوم و میتونم بهتر راهنمایی کنم مرسی

خیلی ممنونم عزیزم. والا من از این بچه بیشتر استراس دارم نگرانشم گفتم بالاخره چند تا راهنمایی میشنوم ...

ب نظرم بره

وارد فضا دانشگاه بشه استرسش میاد پایین

و شاید بچه های رشته تاپ رو دید انگیزه ش رفت بالا و بهتر کنکور داد بعدا

ب نظرم برهوارد فضا دانشگاه بشه استرسش میاد پایینو شاید بچه های رشته تاپ رو دید انگیزه ش رفت بالا و ب ...

ان شالله رتبه ها به زودی بیاد این بچه خیالش یه کوچولو راحت بشه