2777
2789
تازه یکیشم دارم جوجه هاش ۴۰ روزن

پس مقصر شمایی جاشونو گرم کردی غذا مزا براشون زیاد ریختی اینام خوشی زده زیر دلشون که هی فرت و فرت جوجه میارن بزار یکم سختی بکشن سرما به جونشون بیفته حواسشون جمع بشه جوجه نیارن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جای مسقف نداری؟ زیرزمین باشه خیلی بهتره

دارم زیر زمین نیست مشکل اینه اینجا اکثرا از آبان یا آخرهای مهر برف می یاد جایی که دارم بدون بخاری سرده یه انباری کوچیکه می ترسم بمیرن دلمم نمی یاد بفروشمشون

😂😂😂

و والا تو این سرما اونم تو تبریز ادم جرات نمیکنه از زیر پتو در بیاد بعد این مرغ برداشته جوجه آورده چقدر مردم بیفکرن آدم جرات نمیکنه از زیر پتو بیاد بیرون بعد این مرغ برداشته جوجه آورده

چه مرغهای بیفکری هستند دور و برمون

شما هم نخند بشین یه فکری به حال این مرغ و چهار تا جوجهاش بکن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

باید یه جا داشته باشن انباری چیزی ندارید تو حیاط؟

یا حتی دستشویی که ازش استفاده نمیشه کارتون بنداز کل کف رو براشون یه بخاری برقی هم بذار توش ما زمستون اینکارو میکنیم

مغرور و مهربون ❤️کاش سعی کنیم هیچ وقت دل کسی رو نشکنیم ❤️

تبریز خیلی سرده

رولونشون، پتوی کهنه ای چیزی که نیاز نداری بنداز ، شبا، که کامل پوشیده بشه، و راه ورود سرما نداشته باشه، میرن زیر پر و بال مادرشون نگران نباش

چه باحال تخم گذاشتی جوجه شده

من عاشق طبیعت و هر چیزی طبیعیه، یه جفت عروس و یه جفت مرغ عشق دارم ، هنوز موفق به جوجه گیری نشدم

باید یه جا داشته باشن انباری چیزی ندارید تو حیاط؟یا حتی دستشویی که ازش استفاده نمیشه کارتون بنداز کل ...

هزینه اش زیاد می شه اخه بخاری برقی از کجا بیارم

و والا تو این سرما اونم تو تبریز م جرات نمیکنه از زیر پتو در بیاد بعد این مرغ برداشته جوجه آورده چقد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂مقصر اون خروس لعنتیه😌

😂😂😂😂😂😂😂😂مقصر اون خروس لعنتیه😌

من تو بحث های تغلیقی شرکت نمیکنم ، با یه خداحافظی شماروبه خدا میسپارم 🖐️

رولونشون، پتوی کهنه ای چیزی که نیاز نداری بنداز ، شبا، که کامل پوشیده بشه، و راه ورود سرما نداشته با ...

هر کاری کردم از کرچی درآد نشد آخرش پدر شوهرم گف تخم بزار زیرش عذابش نده گناهه تخم گذاشتم الانم باید درد سرشو بکشم

من تو بحث های تغلیقی شرکت نمیکنم ، با یه خداحافظی شماروبه خدا میسپارم 🖐️

😂😂😂😂😂آفرین خودت بحث و تعلیقی میکنی بعد خداحافظی برو تا تعلیق نشدی حیفه این همه سال رعایت کردی😂😂

😂😂😂😂😂آفرین خودت بحث و تعلیقی میکنی بعد خداحافظی برو تا تعلیق نشدی حیفه این همه سال رعایت کردی😂 ...

بعد چند سال فهمیدم که شما برای از رده خارج کردن ما مردا ار اینجا دام و تله میزارید که ما تعلیق بشیم اونم مشکی 😂😂